5 Aralık Dünya Mühendisler Günü mü? Mühendisler Günü ne zaman?
5 Aralık Dünya Mühendisler Günü mü? Mühendisler Günü ne zaman? Bazı kaynaklarda 5 Aralık tarihinin Dünya Mühendisler Günü olarak kutlandığı sıklıkla dile getiriliyor. Özellikle sosyal medyada 5 Aralık’ta Dünya Mühendisler Günü ile ilgili paylaşımlar yapılıyor ve kutlama mesajları yayınlanıyor. Konuyla ilgili meslek odalarından geçmiş yıllarda açıklama yapılmıştı. Peki, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü mü? Mühendisler Günü ne zaman? 5 Aralık ne günü olarak kutlanır? Dünya Mühendisler Günü 5 Aralık mı? İşte detaylar…
4.12.2022 Gündem
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar!
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar! Dünya Kadın Hakları Günü her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor. Tüm dünyada mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan Dünya Kadın Hakları Günü kadınların toplumda yaşadığı sorunlarının gündeme getirilmesi, farkındalık yaratılması ve çözüm önderileri sunulması açısından önemli bir gündür. Türkiye'de Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde bütün dünya ülkelerinden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına "Seçme ve Seçilme Hakkı" tanındı.
4.12.2022 Gündem