Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu?
Bu akşam Aldatmak var mı, Aldatmak yeni bölüm ne zaman? 4 Ocak Aldatmak dizisi var mı yok mu? Aldatmak dizisinin bu hafta olup olmayacağı sorgulanıyor. Yılbaşı nedeniyle bazı dizilere ara verilince Aldatmak dizisinin yeni bölüm tarihi araştırılmaya başlandı. Peki Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatma yeni bölüm ne zaman?
4.01.2024 Televizyon
4 Ocak Hudutsuz Sevda yeni bölüm var mı? Bu akşam Hudutsuz Sevda dizisi var mı, bugün Hudutsuz Sevda yayınlanacak mı?
4 Ocak Hudutsuz Sevda yeni bölüm var mı? Bu akşam Hudutsuz Sevda dizisi var mı, bugün Hudutsuz Sevda yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda bu hafta var mı, ? 4 Ocak Hudutsuz Sevda bu akşam yok mu? Hudutsuz Sevda'nın bu hafta yeni bölümünün olup olmayacağı merak ediliyor. Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in başrolünde yer aldığı dizinin yılbaşı haftası nedeniyle yeni bölümünün yayın akışında yer alıp almaması sorgulanıyor. Peki, Hudutsuz Sevda bu akşam yok mu, bu hafta Hudutsuz Sevda var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümü ne zaman?
4.01.2024 Televizyon
31 Aralık Perşembe tatil mi, yarım gün mü 2020? 31 Aralık yasak mı?
31 Aralık Perşembe tatil mi, yarım gün mü 2020? 31 Aralık yasak mı? Yıl başına az bir süre kala, yılbaşı konulu araştırmalar da hızlandı. Vatandaşlar her sen olduğu gibi bu yılda yılbaşının hangi güne denk geldiğin, yarım gün olup olmadığını araştırıyor. 31 Aralık 2020 tarihinde başlayıp 1 Ocak 2021 tarihine bağlanan gece olarak kutlanan yılbaşı perşembe gününe denk geliyor. Vatandaşlar 31 Aralık Perşembe tatil mi? 31 Aralık yarım gün mü 2020? Sorularına yanıt ararken, dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı 31 Aralık 4 Ocak’ta sokağa çıkma kısıtlaması getirildiğini duyurdu.
15.12.2020 Gündem