3. Ön Eleme

3. Ön Eleme

Son dakika 3. ön eleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3. ön eleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3. ön eleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3. Ön Eleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3. ön eleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.785 3. ön eleme haberi bulunmuştur. Tüm 3. ön eleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kasası doldu! İşte Konferans Ligi'nden elde edilen toplam gelir
Fenerbahçe'nin kasası doldu! İşte Konferans Ligi'nden elde edilen toplam gelir UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz, Union Saint Gilloise'ı saf dışı bıraktı, çeyrek finale yükseldi. Sarı-lacivertli takımın bu organizasyondan elde ettiği toplam gelir belli oldu.
15.03.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
20.09.2023 İddaa
Molde hangi ülkenin takımı, Molde hangi ligde? Molde takımının kadro değeri nedir, Molde takımı hangi Türk takımlarıyla oynadı?
Molde hangi ülkenin takımı, Molde hangi ligde? Molde takımının kadro değeri nedir, Molde takımı hangi Türk takımlarıyla oynadı? Molde nerenin takımı, Molde hangi ligde? Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda rakibi Molde oldu. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, Molde, Klaksvik'i sahasında 2-0 mağlup etti. Klaksvik ilk maçı 2-1 kazanmasına rağmen toplamda 3-2 öne geçen Molde turu atlayan taraf oldu. Peki Molde hangi ülkenin takımı? Molde nerenin takımı? Molde oyuncuları kimler? İşte Molde takımı hakkında bilgiler.
29.08.2023 Futbol
Ne Krunic ne de Ndombele işte yeni 6 numara! Yılın futbolcusu seçilmişti, bomba patladı
Ne Krunic ne de Ndombele işte yeni 6 numara! Yılın futbolcusu seçilmişti, bomba patladı Fred, Cengiz Ünder, Dzeko ve Tadic gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını 3. ön eleme turuna yazdıran Fenerbahçe Twente ile karşı karşıya gelecek. Maç hazırlıkları devam eden Fenerbahçe'de bomba 6 numara transfer haberi geldi. İşte son dakika haberin detayları...
23.08.2023 Fenerbahçe
Molde hangi ülkenin takımı? Molde hangi ligde? GS Molde maçı ne zaman?
Molde hangi ülkenin takımı? Molde hangi ligde? GS Molde maçı ne zaman? Molde hangi ülkenin takımı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off'taki rakibi Molde hakkında araştırmalar başladı. 3. ön eleme turunda Klaksvik'i eleyerek Sarı kırmızılıların rakibi olan Molde hangi ligde oynuyor?
22.08.2023 Gündem
Fred sonrası İsmail Yüksek çıldırdı! Orta saha yangın yeri, Zajc’ın yıldızı düştü
Fred sonrası İsmail Yüksek çıldırdı! Orta saha yangın yeri, Zajc’ın yıldızı düştü UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Slovenya deplasmanında Maribor'u 3-0 mağlup ederek play-off turuna yükseldi. Karşılaşmada yıldız isimlerin performansları çok konuşuldu. Özellikle orta saha bölgesinde artan rekabet gözleri İsmail Yüksek'e çevirdi. İşte detaylar...
19.08.2023 Fenerbahçe
UEFA sıralaması değişti, Avrupa'da 4'te 4! 18 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu?
UEFA sıralaması değişti, Avrupa'da 4'te 4! 18 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu? UEFA ülkeler sıralaması değişti. 10 Ağustos UEFA ülke puanları sıralaması Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın ve Adana Demirspor'un galibiyetleri sornası güncellendi. Avrupa kupalarında 3. ön eleme turları heyecanı sona erdi. Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un tamamının play-off bileti aldığı turların ardından UEFA ülke puanı sıralaması değişti.
18.08.2023 Fenerbahçe
Slovenya'da skandal! Maribor-Fenerbahçe maçında tribünlerde olaylar çıktı karşılaşma 30 dakika durdu
Slovenya'da skandal! Maribor-Fenerbahçe maçında tribünlerde olaylar çıktı karşılaşma 30 dakika durdu Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Maribor ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşma sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğüyle devam ederken iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. UEFA, Fenerbahçeli taraftarların stadyumdan çıkarılması yönünde karar aldı.
17.08.2023 Fenerbahçe
Fatih Terim'in yıldızıydı! 45 dakikada 20 top kaybetti, Zaha, Tete gelince dibe çöktü
Fatih Terim'in yıldızıydı! 45 dakikada 20 top kaybetti, Zaha, Tete gelince dibe çöktü Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Peş peşe yıldız transferler yapan Aslan'da ayrılık haberleri de geliyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana'yı ağırladı. Maçta Kerem Aktürkoğlu'nun performansı gündem oldu. İşte detaylar...
16.08.2023 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'nun ayarı bozuldu! Maç sonrası bombaladı: Kütük gibi ayağı var
Kerem Aktürkoğlu'nun ayarı bozuldu! Maç sonrası bombaladı: Kütük gibi ayağı var Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana'yı ağırladı. RAMS Park'ta taraftarlarının da desteğiyle rakibini 1-0 yenen sarı-kırmızılılar, play-off turuna kalmayı başardı. Mauro Icardi'nin golüyle zafere ulaşan Galatasaray'ın play-off'taki rakibi, Norveç ekibi Molde oldu. Bu mücadelenin ardından spor yazarları gündem yaratacak değerlendirmeler yaptı. İşte detaylar...
16.08.2023 Galatasaray
Zaha top kaybetti, Icardi ve Mertens kahkaha attı! Torreira ne yaptıysa olmadı
Zaha top kaybetti, Icardi ve Mertens kahkaha attı! Torreira ne yaptıysa olmadı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle yola devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi. D Smart'ta yayınlanan heyecan dolu maçta Mauro Icardi rüzgarı esti. Bunun yanında Arjantinli yıldız, 2019'dan bu yana bir ilki yaşadı. Öte yandan maçta Torreira'nın pozisyonu konuşulurken Zaha oyuna girdikten sonra Icardi ve Mertens'in görüntüsü maça damga vurdu.
16.08.2023 Galatasaray
Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Olimpija Ljubljana'yı tek golle geçti
Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Olimpija Ljubljana'yı tek golle geçti Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubjana'yı1-0 mağlup ederek galibiyetle turladı.
15.08.2023 Galatasaray
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Olimpija Ljubljana'yı tek golle geçti
Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Olimpija Ljubljana'yı tek golle geçti Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için Galatasaray 3. ön eleme turu kapsamında Sloven ekip NK Olimpija Ljubljana'yı Icardi'nin golü ile 1-0 mağlup etti.
15.08.2023 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi play-off maçı ne zaman? Galatasaray'ın play-off rakibi kim oldu?
Şampiyonlar Ligi play-off maçı ne zaman? Galatasaray'ın play-off rakibi kim oldu? Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam 3-0'ın rövanşında Olimpija Ljubljana ile karşılaşıyor. Turu geçmesine kesin gözüyle bakılan ve avantajı elinde bulunduran Sarı kırmızılılar play-off mücadelesi sonra gruplara kalacak. Peki Şampiyonlar Ligi play-off maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray'ın play-off rakibi kim oldu? İşte detaylar...
15.08.2023 Gündem
Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle! | Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor?
Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle! | Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray Olimpija Ljubljana'yı ağırlıyor. Kritik maçın hakemi Marco Guida olacak. Yeni transferler Angelino, Bakambu, Zaha'nın da kadroda olacağı maçın muhtemel 11'leri de belli oldu. Sarı kırmızılılar Olimpija Ljubljana engelini aştığı takdirde Molde Klaswik maçının galibiyle play off mücadelesi verecek. Peki Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor?
15.08.2023 Gündem
Nicolo Zaniolo'dan sonra bir ayrılık daha! Barcelona'da oynamıştı, Okan Buruk üstünü çizdi
Nicolo Zaniolo'dan sonra bir ayrılık daha! Barcelona'da oynamıştı, Okan Buruk üstünü çizdi Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana'yı konuk edecek olan Galatasaray, bir yandan kadrosunu güçlendirmek için uğraşıyor. Birçok takımın gündeminde yer alan Nicolo Zaniolo'nun yeni takımının belli olmasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. İşte haberin detaylar...
15.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder şoku: İlk antrenmanda sakatlandı
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder şoku: İlk antrenmanda sakatlandı Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında deplasmanda oynayacağı Maribor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Antrenmanda yeni transfer Cengiz Ünder şok bir sakatlık geçirdi. İşte detaylar...
14.08.2023 Fenerbahçe
Bahis heyecanı PRO ANALİZ farkıyla Misli’de
Bahis heyecanı PRO ANALİZ farkıyla Misli’de Yeni sezon öncesi bahis heyecanını PRO ANALİZ farkıyla Misli’de yaşa! Süper Oran içeren karşılaşmalara tahminini yap, ekstra kazanç sağla!
12.08.2023 İddaa
TFF'den Şampiyonlar Ligi müjdesi! Takım sayısı belli oldu
TFF'den Şampiyonlar Ligi müjdesi! Takım sayısı belli oldu TFF bir sonraki sezonda ülkemizi Avrupa'da kaç takım ile temsil edileceğini açıkladı. Buna göre 2024-2025 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ndeki takım sayımız belli oldu.
11.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma yolunda engelleri bir bir geride bırakan Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana'yı konuk edeceği maç 15 Ağustos Salı saat 21.00'de sadece D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
11.08.2023 Galatasaray
Altay Bayındır artık veda et! Ali Koç devreye girdi, yeni kaleciyi açıkladı
Altay Bayındır artık veda et! Ali Koç devreye girdi, yeni kaleciyi açıkladı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda sahasında Maribor ile karşılaşan Fenerbahçe Kadıköy'de 3-1 kazandı. Sarı-Lacivertliler'de Zimbru karşısında maçında ilk topla buluşmasında gol yiyen Altay Bayındır eleştirilerin hedefi oldu. Fenerbahçe cephesine yakın isimlerden Ahmet Konanç, yeni kaleciyi açıkladı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
11.08.2023 Fenerbahçe
Yeni transferi gömdü: Yorgun ve ağırlaşmış! İsmail Kartal, Jesus'un yaptığını sakın yapma
Yeni transferi gömdü: Yorgun ve ağırlaşmış! İsmail Kartal, Jesus'un yaptığını sakın yapma UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta sarı-lacivertli ekibin yeni transferi ilk golünü attı. Öte yandan Sebastian Szymanski, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Spor yazarları Fenerbahçe'nin Maribor'u 3-1 mağlup ettiği maç sonrasında köşe yazılarında değerlendirmelerde bulundu. İşte o değerlendirmeler...
11.08.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

3. Ön Eleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3. ön eleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.