Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba 29 Kasım Çarşamba günü Star TV, sabah 06:45’de “Bugün” adlı güncel program ile ekranlara dahil oluyor. Gündeme dair gelişmeleri ele alan ve sohbet havasında işleyen renkli program, Celal Pir’in sunumu ile yine güncel gelişmelerden bilgi sahibi olmanızı mümkün kılıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, spor, aktüel ve yaşam gibi daha pek çok konuyu bu yaşam programından takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Hayat Sırları” adlı yerli dizinin yeni bölümü karşınıza çıkıyor. Eğlencenin ve heyecanlı anların sentezinden oluşan sürükleyici dizinin yeni bölümüne şimdiden hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiye erişmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba 29 Kasım Çarşamba günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlarınıza renkli bir giriş yapıyor. Hem ebeveynlerin hem de çocukların eğlenmesini mümkün kılan programın her kesitini büyük bir zevkle seyredebileceksiniz. Eğer yeni bölümünü seyredemediyseniz, bu tekrar bölümü izleyerek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Eyvah Eyvah” adlı komedi tufanı bir sinema filmi ile akşamınız daha hareketli hale gelecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 29 Kasım Çarşamba 29 Kasım Çarşamba günü TRT 1 yayın akışı sabah “6 Mantı” adlı sıcak ve samimi dizinin tekrar bölümü ile ekranlarınızda yerini alıyor. Renkli anlar yaşatan yerli dizi ile sabahın erken saatinde güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 19:30’da “Mevlid Kandili programı başlayacak. Ankara’nın Melike Hatun Cami’sinde canlı yayın ile ekranlarınıza bağlanan bu dini programı takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem