28 Kasım Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı!
28 Kasım Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın sunumuyla Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.45'te gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı
28.11.2020 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı 28 Kasım Salı günü ATV yayın akışı, 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlarınıza yansıyor. Dünya ve Türkiye gündemi hakkındaki tüm çalkantılar ve merak edici konular bültenin konu başlıkları arasında yerini alıyor. Böylelikle en sıcak ve son dakika haberlerinden dahi bilgi sahibi olmanız mümkün hale geliyor. Akşam kuşağında ise “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yerli dizi yepyeni sürükleyici bölümü ile yine sevenlerini ekranları başına kilitliyor. Duygu seli yaşatacak olan yerli diziyi seyrederken zamanın su gibi akıp geçtiğini hissedebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
28 kasım elektrik kesintileri!
28 kasım elektrik kesintileri! Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Maltepe, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 28 Kasım'da elektrik verilemeyecek.
26.11.2016 Yaşam
Rektörlük aday adaylığı başvuruları başladı
Rektörlük aday adaylığı başvuruları başladı YÖK, 19 üniversiteye yapılacak rektör ataması için aday adaylarının bugünden itibaren 28 Kasım 2016 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar başvurabileceği duyuruldu.
29.09.2021 Gündem