Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal...
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal... Meteoroloji uzmanlarından kritik uyarı geldi. Bu hafta sonu yaşanacak olumsuz hava koşullarının İstanbul'da birçok iptale sebep olacağını açıkladı. 26 Kasım Pazar günü İstanbul'a kar yağışı müjdesini veren uzmanlar, seyahat edecek vatandaşları uyardı. Karayolları Genel Müdürlüğü, 26 Kasım'da kar yağışı olacak illerin belli olmasıyla bu yerlere gidecek olanları ikaz etti. İstanbul'da kar yağışı ve kötü hava koşullarının feribot, uçuş ve vapurların seferlerinin iptal olacağı belirtildi.
24.11.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı: Pazar günü kar, Pazartesi tatili geliyor! 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi edildi?
Meteoroloji açıkladı: Pazar günü kar, Pazartesi tatili geliyor! 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi edildi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 Kasım Pazar günü olası bir kar yağışı için vatandaşları uyardı. İstanbul'a sezonun ilk kar yağışı için Pazar günü gösterildi. Yaşan fırtınlar sonrası okullar pek çok ilçede tatil edildi. İstanbul'un yüksek kesimlerinde yer alan ilçelerde tatil haberi gelmişti. Doğu Anadolu, Karadeniz ve Marmara'da kar yağışı bekleniyor. Peki 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? Detaylar haberimizde.
23.11.2023 Gündem