TV8 yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma 22 Haziran Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Oynat Bakalım” adlı komedi programı ile ekranlara geçecek. Komedi dolu kesitleri ile izleyen herkesi kırıp geçiren bu renkli yayını sevdiklerinizle birlikte izleyerek sabahınızı çok daha renkli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı adada geçen yarışma programı başlayacak. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayına geçen yarışma, ünlüler ve gönüllüler takımında yine farklı mücadeleler ortaya koyuyor. Yarışmayı haftanın hemen hemen her akşamı TV8 ekranları karşısından seyrederek güzel ve hareketli bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma 22 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Eski dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin sezon finali ekranlara geçiyor. Polisiye kesitleri ile ekranları renklendiren diziyi sevdiklerinizle birlikte seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.06.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var? - 22 Haziran Cuma 22 Haziran Cuma gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:00’da “Kertenkele” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sabah dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu mükemmel diziyi sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Karlar Ülkesi” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geliyor. Sevilen çizgi film kurgusundaki film ile akşamınızı daha renkli ve keyifli bir atmosfere getirebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte seyrederek eğlence dolu bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
22.06.2018 Gündem