21. Hafta

21. Hafta

Son dakika 21. hafta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 21. hafta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 21. hafta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

21. Hafta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 21. hafta gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.943 21. hafta haberi bulunmuştur. Tüm 21. hafta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu
Adana Demirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı! On binlerce kişi tribünleri doldurdu Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 25 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan Adana temsilcisini taraftarlar stadyumda yalnız bırakmadı. İç sahada toplam 13 maç geride kalırken 234 bin biletli taraftar takımlarını tribünden destekledi.
23.02.2024 Adana
Fred, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında oynayacak mı?
Fred, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Kadıköy'de oynanan Samsunspor maçında sakatlanan ve dün antrenmanlara başlayan Fred'in Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
21.02.2024 Fenerbahçe
Çukurova’nın Sultanları PTT’ye hazırlanıyor
Çukurova’nın Sultanları PTT’ye hazırlanıyor Vodafone Sultanlar Ligin 21. hafta karşılaşmasında Karayolları'nı ağırlayan ve rakibini 3-0 yenen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, şimdilerde PTT’ye hazırlanıyor.
21.02.2024 Adana
Sivasspor Gaziantep FK maçı bilgileri: Sivasspor, Gaziantep FK kaçıncı sırada? İlk maç kaç kaç bitti? İşte yayın bilgileri
Sivasspor Gaziantep FK maçı bilgileri: Sivasspor, Gaziantep FK kaçıncı sırada? İlk maç kaç kaç bitti? İşte yayın bilgileri Trendyol Süper Lig 21'inci hafta maçında Sivasspor Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Bülent Uygun ile çıkış yakalayan Yiğidolar, Sumudica'nın öğrencileri ile kozlarını paylaşıyor. Son maçında Samsunspor'a 2-0 yenilen Sivasspor kendi evinde Gaziantep'i ağırlıyor. Sivasspor Gaziantep maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sezonun ilk yarısında maç kaç kaç bitti? İki ekip puan durumunda kaçıncı sırada? İşte Sivasspor Gaziantep maçı yayın bilgileri...
21.01.2024 Gaziantepspor
Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 21. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler belli oldu. İşte Trabzonspor ile Galatasaray'ın karşılaşacağı kritik maçın hakemi...
19.01.2024 Galatasaray
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş
Milli yıldızlar depremzedeleri unutmadı Burak Yılmaz saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı
Milli yıldızlar depremzedeleri unutmadı Burak Yılmaz saygı duruşunda gözyaşlarını tutamadı Fortuna Sittard, Hollanda 1. Ligi'nin 21. haftasında Emmen'e konuk oldu. Maç esnasında yaşanan anlar ile Türkiye'deki depremzedeler unutulmadı.
12.02.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı Süper Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Ali Palabıyık'ın verdiği kararlara büyük tepki gösteren yönetim olağanüstü toplanma kararı aldı.
3.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Euroleague'de lideri ağırlıyor! Fenerbahçe - Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe, Euroleague'de lideri ağırlıyor! Fenerbahçe - Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? THY Euroleague 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, lider Olympiakos'u ağırlıyor. Peki Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?
31.01.2023 Şampiy10
Jorge Jesus'u eleştiren Ersun Yanal'a Serhat Akın'dan olay cevap: Senin Ferdi'ye yaptığın gibi mi?
Jorge Jesus'u eleştiren Ersun Yanal'a Serhat Akın'dan olay cevap: Senin Ferdi'ye yaptığın gibi mi? Süper Lig'in 21.hafta maçlarının ardından Haber Global'de özel açıklamalarda bulunan Ersun Yanal şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Daha önce Arda Güler'i oynatmadığı için Jorge Jesus'u eleştiren Yanal Fenerbahçe'nin stoper sorunu yaşamadığını düşünürken, Sarı Lacivertli eski futbolculardan Serhat Akın'ın canlı yayında Ersun Yanal'a cevap vermesi ise bomba etkisi yarattı.
30.01.2023 Fenerbahçe
İstanbulspor iki haftada 8 gol yedi Kayserispor 7.sıraya kadar geldi
İstanbulspor iki haftada 8 gol yedi Kayserispor 7.sıraya kadar geldi Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında İstanbulspor ile Kayserispor karşılaştı.
29.01.2023 İstanbulspor
Euroleague'de Fenerbahçe kaybetti! Eski Galatasaraylı Dee Bost'tan Türkçe mesaj
Euroleague'de Fenerbahçe kaybetti! Eski Galatasaraylı Dee Bost'tan Türkçe mesaj EuroLeague 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda DLC Asvel ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe mücadeleyi kaybederken eski Galatasaraylı Dee Bost'un sözleri dikkat çekti.
27.01.2023 Basketbol
ASVEL-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
ASVEL-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Beko, deplasmanda ASVEL'e konuk olacak. Lyon'da oynanacak olan mücadele öncesinde basketbolseverler ASVEL-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman saat kaçta sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Geride kalan 20 haftada 13 galibiyet 7 mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, averajla üçüncü sırada yer alıyor.
26.01.2023 Futbol
Başakşehir - Konyaspor: 2-1
Başakşehir - Konyaspor: 2-1 Süper Lig'in 21. hafta erteleme maçında Başakşehir sahasında Konyaspor'u konuk etti. İstanbul ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte lider Trabzonspor ile Konyaspor arasındaki puan farkı 14 oldu.
22.02.2022 Başakşehir
Resmen açıkladı! 'Salih Uçan'la masaya oturduk'
Resmen açıkladı! 'Salih Uçan'la masaya oturduk' Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat, Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Salih Uçan hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
18.01.2022 Hatay Spor
Mert Nobre geldi yine olmadı! Altay: 0 Alanyaspor: 2
Mert Nobre geldi yine olmadı! Altay: 0 Alanyaspor: 2 Süper Lig'in 21. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Mert Nobre'nin anlaşmaya vardığı Altay'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla İzmir ekibinin galibiyet hasreti tam 14 haftaya çıktı.
16.01.2022 Altay Spor
Fatih Karagümrük 3 maç sonra kazandı Ç.Rizespor'u iyice ateşe attı
Fatih Karagümrük 3 maç sonra kazandı Ç.Rizespor'u iyice ateşe attı Süper Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük evinde Ç.Rizespor'u 2-0 yendi.
Adana Demirspor kaçtı Kayserispor 87'de yakaladı!
Adana Demirspor kaçtı Kayserispor 87'de yakaladı! Süper Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor öne geçtiği mücadelede Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.
15.01.2022 Adana DemirSpor
6 puanlık maç Göztepe'nin!
6 puanlık maç Göztepe'nin! Geçtiğimiz hafta evinde Antalyaspor'u 4-0 yenen Göztepe bu hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-1'le devirdi ve puanını 21 yaptı.
14.01.2022 Yeni Malatya Spor
Batshuayi attı Beşiktaş 32 puan yaptı!
Batshuayi attı Beşiktaş 32 puan yaptı! Süper Lig'in 21.hafta maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Gaziantep FK'yı Batshuayi'nin golüyle 1-0 yendi.
14.01.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe Kayserispor'u rahat geçti!
Fenerbahçe Kayserispor'u rahat geçti! Süper Lig'in 21.hafta maçında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u Thiam, Samatta ve Cisse'nin attığı gollerle 3-0 yendi.
25.01.2021 Fenerbahçe
Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler
Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler Süper Lig'in 21. haftasında Yeni Malatyaspor, Galatasaray karşılaşacak. Süper Lig'te zirve mücadelesi veren Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u yenerek puan almak istiyor. Peki, Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı saati ve kanalı...
24.01.2021 Gündem
Süper Lig'de 21. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 21. haftanın hakemleri açıklandı Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan maçları yönetecek hakemler açıklandı.
22.01.2021 Süper Lig
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? Beşiktaş Galatasaray derbisi günü ve saati!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? Beşiktaş Galatasaray derbisi günü ve saati! Süper Lig’de maç programlarının açıklanmasıyla birlikte Beşiktaş Galatasaray derbisinin oynanacağı tarih de netleşmiş oldu. 19. hafta maç programı içerisinde yer alan Beşiktaş Galatasaray derbisi her iki takımın taraftarları tarafından merak ediliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
23.12.2020 Gündem
Süper Lig'de 2020-2021 sezonu başlıyor! İşte yeni kurallar
Süper Lig'de 2020-2021 sezonu başlıyor! İşte yeni kurallar Futbolseverlerin lig hasreti sona eriyor. Süper Lig'de 2020-2021 sezonu, 47 günlük aranın ardından cuma günü başlayacak.
11.09.2020 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

21. Hafta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 21. hafta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.