Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji hisse fiyatı ne kadar? İşte 2021 halka arz detayları!
Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji hisse fiyatı ne kadar? İşte 2021 halka arz detayları! Kartal Yenilenebilir Enerji, toplam 15 milyon TL değerindeki hissesini halka arz edecek. Kartal Yenilenebilir Enerji Üretim şirketinin talep toplama tarihi belli oldu. Peki, Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz ne zaman? Kartal Yenilenebilir Enerji hisse fiyatı ne kadar? Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz hangi banka üzerinden gerçekleştirilecek? İşte Kartal Yenilenebilir Enerji halka arz tarihi!
12.07.2021 Ekonomi
Naturelgaz halka arz tarihi belli oldu! Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz hisse fiyatı!
Naturelgaz halka arz tarihi belli oldu! Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz hisse fiyatı! Taşımalı doğal gaz pazarında faaliyet gösteren Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu’nun gerçekleştirdiği son toplantıda halka açılma için onay alan Naturelgaz talep toplama tarihlerini ve hisse fiyatını açıkladı. Peki, Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz hisse fiyatı me kadar? Naturelgaz halka arz talep toplama tarihi ne zaman? İşte Naturelgaz hisse fiyatı...
21.03.2021 Ekonomi