TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar TRT 1 yayın akışı 20 Ağustos Pazar gününde Adını Sen Koy dizisiyle başlayıp, Beni Böyle Sev dizisiyle devam ediyor. Ardından yabancı sinema Arizona Silahşörleri yayın akışına giriyor. Arizona Silahşörleri filminden sonra sırasıyla Yeşil Deniz ve Baba Candır yerli dizileri yayınlanıyor. Akşam kuşağı Hava Durumu ve Işıl Açıkkar İle Ana Haber programlarıyla başlıyor. Sonrasında Sıra Sende Türkiye programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında da El Emeği ve Kolaysa Sen Yap programlarıyla yerli dizilerin tekrarları yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar TV8 20 Ağustos Pazar günü yayın akışı Oynat Bakalım programıyla başlıyor. Yayın akışının devamında Maşa ile Koca Ayı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar yer alıyor. İlerleyen saatlerde hafta sonlarının vazgeçilmez programı Magazin 8 canlı olarak yayınlanıyor. Ardından Bilginiz Olsun ve 8x8 yarışma programları TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor. Akşam kuşağından önce Komedi Türkiye yayınlanıyor ve akşam kuşağına girildiğinde Güldür Güldür eğlence programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında ise TV8 ekranlarında Boks Gecesi yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Fox TV yayın akışında bugün neler var? -  20 Ağustos Pazar
Fox TV yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar Fox TV yayın akışı 20 Ağustos Pazar Çalar Saat Hafta Sonu programının yayınlanmasıyla başlıyor. Ardından Olmaz Böyle Şey yerli sinema filmi yayın akışında yerini alıyor. Olmaz Böyle Şey yerli sinema filminden sonra sırasıyla Milyonluk Resim, İnadına Aşk ve Bu Sayılmaz yayınlanıyor. Öğle vakitlerinden sonra 10 Numara 5 Yıldız programı yayın akışına giriyor. Programdan sonra ise akşam kuşağı FOX Ana Haber Hafta Sonu programıyla başlıyor. Akşam kuşağında Şevkat Yerimdar ve İlk Buluşma’nın bölümleri yayınlanıyor. Gece kuşağında Fox TV dizilerinin tekrarlarını bulabilirsiniz. Fox TV 20 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem