Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Hatice açıkladı: Kalçalarım...
Hatice açıkladı: Kalçalarım... Şarkıcı Hatice, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. 39 yaşındaki Hatice, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı video hakkında konuştu.
14.11.2018 Magazin
'2. Sayfa' artık Kanal D'de
'2. Sayfa' artık Kanal D'de Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla '2.Sayfa' artık Kanal D’de ekrana gelecek.
26.10.2018 Televizyon
Nevin Şimşek'ten Mehmet Ali Erbil açıklaması
Nevin Şimşek'ten Mehmet Ali Erbil açıklaması Şovmen Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı aşk sonrası çocuk aldırdığı iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı Nevin Şimşek, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
24.10.2018 Magazin