11Ler

11Ler

Son dakika 11ler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 11ler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 11ler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

11Ler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 11ler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.620 11ler haberi bulunmuştur. Tüm 11ler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivas'ta nefes kesen maç tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
22.04.2024 Futbol
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19:00'da başlayacak.
21.04.2024 Galatasaray
Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? BJK'nın Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? BJK'nın Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trendyol Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş'ın 3 puan arayacağı deplasman öncesinde sporseverler karşılaşmanın detaylarını merak edip araştırıyor. En çok merak edilenler arasında ise maçın saati ve yayıncı kuruluşu yer alıyor. Peki, Başakşehir Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?
4.04.2024 Şampiy10
Misli'de günün şampiyon tercihleri
Misli'de günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.04.2024 İddaa
Fenerbahçe -  Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti
Fenerbahçe - Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Milli aranın ardından yoğun bir tempoya girmeye hazırlanan Sarı Lacivertliler'de ilk sınav zorlu Adana ekibi. İsmail Kartal ve öğrencileri kendi sahasından 3 puanla ayrılmak istiyor. Adana Demirspor ise zorlu deplasmandan alacağı puan ya da puanlarla rahat bir nefes almak istiyor. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ilk 11'leri...
3.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Hatayspor (CANLI)
Galatasaray - Hatayspor (CANLI) Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray, Hatayspor’u konuk ediyor.
2.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Futbol
Beşiktaş, Gaziantep'ten puansız dönüyor
Beşiktaş, Gaziantep'ten puansız dönüyor Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'ye konuk oldu. Karşılaşma 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi. Siyah-beyazlılarda Al Musrati sakatlanırken, kart sınırında olan Ghezzal ve Necip Uysal cezalı duruma düştü.
11.03.2024 Futbol
Fenerbahçe sonradan açıldı, takibi sürdürdü
Fenerbahçe sonradan açıldı, takibi sürdürdü Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında bugün ateş hattındaki Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk etti. Fenerbahçe, Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-1 mağlup etti. İlk yarıda geriye düşen sarı-lacivertliler, Mert Hakan, Batshuayi (P) ve Ferdi'nin golleriyle galibiyete ulaştı
10.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise ezdi geçti Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti.
7.03.2024 Futbol
Galatasaray, kupaya veda etti
Galatasaray, kupaya veda etti Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında VavaCars Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak elendi. Marcao ve Ryan Mendes'in golleriyle kazanan Karagümrük, yarı finalde Trabzonspor'un rakibi oldu.
29.02.2024 Futbol
Beşiktaş, Konyaspor'u yenerek kupada yarı finale çıktı
Beşiktaş, Konyaspor'u yenerek kupada yarı finale çıktı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Beşiktaş'ın yarı finaldeki rakibi Fenerbahçe'yi eleyen MKE Ankaragücü oldu.
28.02.2024 Futbol
MKE Ankaragücü, Fenerbahçe kupadan eledi
MKE Ankaragücü, Fenerbahçe kupadan eledi MKE Ankaragücü, Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Fenerbahçe'yi sahasında 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.
27.02.2024 Futbol
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti)
Galatasaray - Antalyaspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu attı. Galatasaray puanını 72 yaparak liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar iç sahada çıktığı 31 maçta da kaybetmezken, Süper Lig'de sahasında puan kaybetmeyen tek takım konumunda.
26.02.2024 Futbol
Beşiktaş, derbi öncesi moral depoladı
Beşiktaş, derbi öncesi moral depoladı Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 yendi. Siyah-beyazlıların gollerini Semih Kılıçsoy ve Muçi attı.
25.02.2024 Futbol
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler Trendyol Süper Lig 27'inci haftada karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı. Ülker Stadyumu'nda 24 Şubat Cumartesi oynanacak maçta Fred'in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Cihan Aydın'ın yönteceği Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?
24.02.2024 Şampiy10
Galatasaray, Avrupa'ya kötü veda etti
Galatasaray, Avrupa'ya kötü veda etti UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Sparta Prag, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti. İlk maçta rakibini 3-2'yle geçen Galatasaray, bu sonuç sonrası Avrupa kupalarına veda etti.
22.02.2024 Futbol
Şampiyonlar Ligi heyecanı “Şampiyon Oranlar” ile devam ediyor… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Şampiyonlar Ligi heyecanı “Şampiyon Oranlar” ile devam ediyor… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı, bugün ve yarın oynanacak 4 maç ile devam ediyor. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
20.02.2024 İddaa
Beşiktaş, Konyaspor'u golcüleriyle devirdi
Beşiktaş, Konyaspor'u golcüleriyle devirdi Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Kritik maçı ev sahibi Beşiktaş 2-0'lık skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.
19.02.2024 Futbol
Galatasaray, liderlik koltuğunu devraldı
Galatasaray, liderlik koltuğunu devraldı Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 26. haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'nün konuğu oldu. Galatasaray, Ankaragücü deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
18.02.2024 Futbol
Galatasaray-Ankragücü maçı hangi kanalda? GS Ankaragücü saat kaçta? Muhtemel 11'ler
Galatasaray-Ankragücü maçı hangi kanalda? GS Ankaragücü saat kaçta? Muhtemel 11'ler Galatasaray Ankaragücü maçı bu akşam oynanıyor. Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankara'da Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek iki ekip mutlak galibiyet parolası ile sahada olacak. Galatasaray-Ankragücü maçı canlı olarak nerede yayınlanacak diye merak ediliyor. Peki Galatasaray-Ankragücü maçı hangi kanalda?
18.02.2024 Galatasaray
Galatasaray - Sparta Prag (Maç özeti)
Galatasaray - Sparta Prag (Maç özeti) Şampiyonlar Ligi'nde 3. olduktan sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, sahasında Çekya ekibi Sparta Prag'ı ağırladı. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.
15.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

11Ler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 11ler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.