0.49 araç kampanyaları ve modeller - Devlet destekli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 0.49 kredi başvuru şartları!
0.49 araç kampanyaları ve modeller - Devlet destekli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 0.49 kredi başvuru şartları! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank normalleşme sürecine geçişle birlikte 4 yeni kredi paketi sundu. Yeni destek paketinde yer alan yaşıt kredisi başvuruları dün başladı. Sıfır km otomobil alacaklara yüzde 0.49-0.69 aralığında faizle, 2. el otomobil alacaklar ise yüzde 0.82 faiz ile taşıt kredisi imkanı sunuldu. Kamu bankaları tarafından sunulan taşıt kredisinde, Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır kilometre binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilere firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık yüzde 0.49-0.69 faiz oranıyla kredi verilecek.
6.06.2020 Gündem
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları!
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları! Konut kredi faizlerini indirmede öncülük eden ve sektöre pozitif katkı sağlayan kamu bankaları şimdi de otomotiv için gaza bastı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ilk adımı attığı kampanyaya Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankaları da dahil oldu. Kamu bankaları binek ve ticari araçlarda aylık faizi yüzde 0.49-0.69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Peki, 6 ay ödemesiz araç kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? Yerli üretim otomobiller hangileri? Yerli üretim araçlar hangileri? Araç fiyat listeleri belli oldu mu? Taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları...
2.06.2020 Gündem