“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 15’inci kez ödüllendirildi Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu sene 15’inci yılını kutladı. Yarışmaya 10 farklı kategoride 236 proje başvurusu gerçekleşti. Bu projeler arasından kazananlar Holding’in 75 bin çalışanı ve ana jürinin oylamasıyla seçildi.
17.07.2023 Ekonomi
Şenol Güneş teknik direktör değil!
Şenol Güneş teknik direktör değil! Şansal Büyüka'dan gündem yaratacak sözler..
23.02.2011 Futbol
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi
Fırsat eşitliğine ilham veren kadınlar ödüllendirildi Kadınların iş hayatında ve toplumun her alanında güçlenmesi adına çalışmalara imza atan Yıldız Holding Kadın Platformu, “Senenin Yıldız Kadınları” organizasyonuyla fırsat eşitliği konusunda ilham veren başarılı kadınları bir araya getirdi.
15.12.2022 Ekonomi
Necati Ateş'in 'Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe' iddiası olay yarattı!
Necati Ateş'in 'Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe' iddiası olay yarattı! Dün akşam Konyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da Bakasetas ve Trezeguet'nin sarı kart görmeleri Necati Ateş'in dikkatinden kaçmadı.
7.11.2022 Trabzonspor
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe açıklaması Katar Ligi ekiplerinden Al Rayyan'a imza atan ünlü tekin adam Bülent Uygun, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu...
11.10.2018 Fenerbahçe
Ertuğrul Sağlam'ın favorisi Başakşehir
Ertuğrul Sağlam'ın favorisi Başakşehir Tractor Sazi takımının başına geçen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirirken, favorisini de açıkladı.
27.03.2018 Futbol
Altaylı: "Hesap vereceksin"
Altaylı: "Hesap vereceksin" Fatih Altaylı, Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray yönetimini eleştiren Fatih Altaylı "Dursun Özbek kaçamazsın, hesap vereceksin" dedi.
25.07.2017 Galatasaray
Ekranda yıldız savaşları
Ekranda yıldız savaşları Bütçelerin giderek arttığı yeni sezonun yıldız oyuncuları tek tek sahneye çıkmaya başladı. Bu iddialı isimlerden hangilerinin dizileri ayakta kalacak? Hangileri ekrana veda edecek? Herkesin merak ettiği konu bu
9.10.2016 Arşiv
M.Timberwolves hazırlık kampı için İstanbul’da
M.Timberwolves hazırlık kampı için İstanbul’da Minnesota, cumartesi günü Efes Pilsen ile oynayacağı maça kadar 3 sosyal sorumluluk projesine katılacak
30.09.2007 Futbol