Gazete Vatan Logo

Ziraat Mühendisleri Günü ne zaman? Ziraat Mühendisleri Günü mesajları ve sözleri!

Ziraat mühendisleri günü başta mühendisler olmak üzere mühendis yakını olan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yaşamımız kadar, ekonomimiz için de önemli olan gıda ve gıda ürünleri tarımı ile ilgilenen Ziraat Mühendisleri günü ne zaman? İşte Ziraat mühendisleri günü mesajları ve sözleri…

Ziraat Mühendisleri Günü ne zaman? Ziraat Mühendisleri Günü mesajları ve sözleri!

Ekonomisinin büyük bir payı tarıma dayalı Türkiye’de Ziraat mühendisleri 70'li ve 80'li yıllarda daha popüler bir meslek grubuydu. Tarıma yönelik alanların azalması, köyden kente göçün artması ziraat mühendisleri mesleğinin daha az tercih edilmesine neden olurken, Ziraat mühendisi yakını olan vatandaşlar Ziraat Mühendisi Gününü kutlamak için arama motorlarına yöneldi. Peki, Ziraat Mühendisleri Günü ne zaman? İşte Ziraat Mühendisleri Günü mesajları ve sözleri…

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ GÜNÜ NE ZAMAN?

Dünya Ziraat Mühendisleri günü 10 Ocak’ta kutlanıyor.

10 Ocak 1846 tarihinde Ziraat Mektebinin kurulmasıyla tarımsal eğitim alanında ilk adım atılmıştır. 

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ GÜNÜ MESAJLARI

Tarım Haftası ve 10 Ocak Ziraat Mühendisleri Günü’nü kutluyor, Tarım ve Hayvancılık sektöründe emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Tarım, hayvancılık ve gıda alanında ülkemize değer katan tüm ziraat mühendislerimizin "10 Ocak Ziraat Mühendisleri Günü" kutlu olsun.

Toprağa değer katan tüm ziraat mühendislerimizin günü kutlu olsun!

Haberin Devamı

10 Ocak Dünya Ziraat Mühendisleri Günü’nüz kutlu olsun.

Tarıma emek veren Ziraat Mühendislerimizin 10 Ocak Ziraat Mühendisleri Günü kutlu olsun.

Türkiye’de tarım öğreniminin 176. yıl dönümü dolayısıyla ülkemizin tarımda ve üretimde kalkınmasına emek veren Ziraat Mühendislerimizin gününü kutluyoruz.

Çiftçimize rehberlik eden, toprağımıza katkı sağlayan Ziraat Mühendislerimizin, günü kutlu olsun.