Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 12. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda!

Yüksek Sosyete yayınlanan her bölümü ile yankı uyandırmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Yüksek Sosyete'de yeni bölüm heyecanı sürüyor. Hayranları tarafından merakla beklenen Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

Yüksek Sosyete 12. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda!

Yüksek Sosyete heyecan dolu bir bölümle hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan her bölümü ile yankı uyandıran dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilen detaylar..

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği dizi Yüksek Sosyete'nin başrollerinde ise, Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturduğu dizi Yüksek Sosyete her hafta yeni bölümü ile Perşembe akşamları saat 20:00'de Star TV'de!

YÜKSEK SOSYETE 12. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

YÜKSEK SOSYETE 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu’yu bekleyen kötü sürpriz ne?

Sosyetenin iki köklü ailesini bir araya getirmeye karar veren Süreyya ve Bedia, Mert ve Cansu’nun planladıkları randevudan kaçmasına izin vermez. Cansu Kerem’e daha gerçekleri açıklayamadığı için, Mert ise Ece’ye ihanet etmek istemediğinden bu randevudan kaçmak için türlü yollara başvururlar. Bu sırada Süreyya boşanma kararını Metin’e ve tüm ailesine şatafatlı bir akşam yemeğinde açıklamaya karar verir. Öte yandan Kerem ise dörtlümüz için aşk dolu bir gece planlar. Ancak bu gecede Cansu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

DİZİNİN KONUSU

Oyuncu kadrosu göz dolduran dizi, iç içe geçen aşk hikâyesini zengin kız fakir oğlan konseptinde yaşıyor. Bir taraftan zenginlikten bunalmış bir genç kız diğer tarafta ise zengin olma yollarını arayan bir yakışıklı. Kader onları farklı bir şekilde bir araya getiriyo

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikâyesini anlatan Yüksek Sosyete ’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyiciyle buluşacak.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır.