Gazete Vatan Logo

Yeter 40. bölümü ile bu akşam final yapıyor!

Yeter dizisi 40. bölümüyle bu akşam son kez yayınlanacak. Erken final kararı alan Yeter dizisinde neler yaşanacak? Aylin'in katili bulunup cezası verilecek mi? Heyecanlı gelişmeleriyle Yeter bu akşam...

Yeter 40. bölümü ile bu akşam final yapıyor!

Yeter'in yeni bölümünde Atlas yönetim kurulu üyesi olarak şirkete geliyor, Yekta bu durumu kabul etmeyeceğini söylüyor. Yeter'de polisler Yekta'nın oğlunu neden okuldan zorla götürüyor? Yekta İdil'e ne yapacak? Nefesleri tutturacak final bölümü ile Yeter bu akşam ATV'de olacak.

Koliba Film'in yapımcılığını üstlendiği Yeter dizisinin başrollerini Yurdaer Okur, Ekin Türkmen, wilma Elles gibi isimler paylaşıyor. Yeter 40. bölümüyle bu akşam final yapıyor.

YETER 40. BÖLÜM FRAGMANI

"Annelerinin katili cezasını bulacak"

YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeter'in son bölümünde Miray'ı cezalandırarak hayatından çıkaran Yekta, annesiz de aile olabileceklerini ispatlamaya kararlıdır. Ancak bunun için önce bozulan düzeni yeniden kurmalıdır.

Tam da bu aşamada Duru'nun okulundan bir telefon gelir. Öğrenecekleri Yekta için utanç vericidir.

Diğer yandan Kaan'ın da sınav sonuçları açıklanır. Tam da Yekta'nın istediği ve Kaan'ın gerçekten hak ettiği gibi baştan aşağıya zayıftır.

Yekta iki çocuğunu da, disipline etmek için ciddi kararlar alır. Bu artık onunla çocuklar arasında kazananı belli bir savaştır.

Haberin Devamı

İçerde geçirdiği bir yılın faturası önündedir ve bu faturayı o değil; neden olanlar ödeyecektir. En başta onu tehditle hapse yollayan Atlas.

Öte yandan Zahide ondan saklanan büyük gerçeği öğrenmeye adım adım yaklaşır. Selçuk bebek gerçekten onun torunu mudur? sorusu cevabını buldu.

YETER DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yeni sezonda Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel gibi rakiplerinin karşısında büyük reyting kaybı yaşayan Yeter dizisi, geçen hafta ekrana gelen bölümüyle reyting sonuçlarında 23. sırada yer alabilmişti. Diziye yeni sezonda, Ekin Türkmen, Mahmut Gökgöz ve Hazım Körmükçü katılmıştı. Yeter final bölümüyle 22 Aralık Perşembe 20:00’de ATV’de.