Gazete Vatan Logo

Yeni cuma mesajları 2021! Cuma mesajları 2021 yeni resimli sözler ile ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, kısa ve öz en güzel 19 Kasım Cuma mesajları…

Mübarek Cuma günü mesajları bu hafta da günün ilk saatlerinde araştırılan konulardan biri oldu. WhatsApp, Instagram ve Facebook için yeni, resimli, ayetli, anlamlı, farklı, Cuma mesajları ve sözleri paylaşmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. En hayırlı gün olarak adlandırılan Cuma gününe özel mesajlar paylaşmak, yazılı veya görsel mesajlarla Cuma gününün kudretini hatırlamak ve hatırlatmak, cemaati namaza çağırmak isteyenler için Cuma mesajları ve sözleri derledik. İşte kısa ve öz yeni cuma mesajları anlamlı, güzel sözler ile dualı, hadisli, 19 Kasım ayetli Cuma mesajları

Yeni cuma mesajları 2021! Cuma mesajları 2021 yeni resimli sözler ile ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, kısa ve öz en güzel 19 Kasım Cuma mesajları…

Cemaati camilerde buluşturan, elleri göğe yükselten, anlı seccadeye toplu olarak değdiren bu mübarek Cuma gününde cemaati namaza çağırmak için anlamlı, güzel sözler ile dualı, hadisli, ayetli Cuma mesajlarını sorgulayanlar için yeni Cuma mesajları derledik. İşte 19 Kasım Cuma mesajları ve sözleri…

CUMA MESAJLARI 2021!

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Allah karşınıza yolunuzu aydınlatacak kullar çıkmasını nasip etsin! Hayırlı cumalar!

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim. Allah Cumanızı Kabul Etsin.

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Haberin Devamı

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Selam ve DUA ile ... Hayırlı Cumalar.

 

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

Önce yollar uzanır hakka yürümek için; tomurcuklar, güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için… Sen de dua et Allah için… Cumanız mübarek oIsun.

Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz… Gönlünüz iman mekânınız cennet olsun, hayırlı Cumalar…

 

AYETLİ CUMA MESAJLARI

Hz. Peygamber, Cuma günü hakkında, "Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür. Çünkü Hz. Âdem o gün yaratıldı, o gün Cennete girdi ve o gün Cennetten çıkarıldı." buyurmuştur (Müslim, Cum'a, 18).

Allah'ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.

"Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir."(A'raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Haberin Devamı

Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.

"O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah'a şirk koşmayın. (Bakara -22.)" CUMA GÜNÜNÜZ BİN MUBAREK OLSUN.