Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 67. yeni bölüm yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 67. Bölüm fragmanı…

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü hayranları tarafından araştırılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta 66. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinde bu hafta, Ender ve Yıldız, Leyla'nın peşine adam takacak. Leyla'ya ev tutan Halit, fırsat buldukça Leyla'yı ziyaret edecek. Durumu fark eden Yıldız ise Leyla ve Halit'i basacak. Peki Yasak Elma 67. yeni bölüm yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 67. Bölüm fragmanı

Yasak Elma 67. yeni bölüm yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 67. Bölüm fragmanı…

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde bu hafta Yıldız'ın tüm istekleri Halit tarafından reddedilecek. Halit'in Leyla ilişkisi olduğundan şüphelenen Yıldız ve Ender, Halit'in bu tavrının ardında yatan sebepleri araştıracak. Peki Yasak Elma 67. yeni bölüm yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 67. Bölüm fragmanı

YASAK ELMA 66. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika, Halit ve Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi gizli tutmak için elinden geleni yapıp, etrafındakileri yanlış yönlendirir. Yıldız ve Ender, bu zokayı yutar ve Leyla konusunda rahatlarlar. Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenir ve onu tehdit eder. Nadir ise Halit’in tehdidine karşı hazırlıklıdır ve beklenmedik hamlesini yaparak Halit’i köşeye sıkıştırır.

YASAK ELMA KONUSU NE?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Haberin Devamı

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

YASAK ELMA 67. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YASAK ELMA 66. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…