Gazete Vatan Logo

Türkiye Belçika voleybol maçı bugün saat kaçta, şifreli mi?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında bugün Belçika ile karşılaşacak. Hollanda'nın ev sahipliğinde Apeldoorn kentinde düzenlenen turnuvadaki ilk maçında Almanya'ya 3-1 yenilen, ikinci maçında Hırvatistan'ı aynı skorla mağlup eden milliler, gruptaki son sınavını Belçika’ya karşı verecek. Peki, Türkiye Belçika voleybol maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Belçika voleybol maçı bugün saat kaçta, şifreli mi?

Türkiye Belçika voleybol maçı ne zaman? sorusu yoğun bir şekilde aranıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'nda bugün Belçika ile karşı karşıya gelecek. Almanya'ya 3-1 mağlup olan Türkiye, Hırvatistan'ı da 3-1 yenmişti. Peki, Türkiye-Belçika voleybol maçı saat kaçta?

TÜRKİYE BELÇİKA VOLEYBOL MAÇI BUGÜN SAAT KAÇTA?

Türkiye Belçika maçı TSİ 18.30'da başlayacak.

TÜRKİYE BELÇİKA VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRELİ Mİ?

Voleybol maşı şifreli kanal üzerinden canlı yayınlanacak.

A Grubu'nda iki maçını da kazanan ev sahibi Hollanda'nın liderliği bulunuyor. Grupta bugün Bulgaristan-Azerbaycan ve Hollanda-Polonya ile yarın Polonya-Azerbaycan maçları yapılacak.

A ve B gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar, çapraz eşleşme usulüne göre yarı finalde karşı karşıya gelecek. Tokyo 2020'ye Avrupa Kıtası'ndan gidecek son takım 12 Ocak Pazar günü yapılacak final maçıyla belli olacak.

İki maçını da kazanan Almanya'nın lider olduğu B Grubu'nda, Türkiye ikinci sırada yer alırken henüz tek maç yapan Belçika ve Hırvatistan 3 ve 4. sırayı alıyor. Gruptaki mücadelede bugün Belçika ile Hırvatistan karşılaşacak. Bugün de Türkiye-Belçika maçından önce Almanya-Hırvatistan maçı yapılacak.

Haberin Devamı

FİNAL 12 OCAK'TA

A ve B gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar, çapraz eşleşme usulüne göre yarı finalde karşı karşıya gelecek. Tokyo 2020'ye Avrupa Kıtası'ndan gidecek son takım 12 Ocak Pazar günü yapılacak final maçıyla belli olacak