Gazete Vatan Logo

TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?

TTK Zonguldak kura çekimi sona erdi. Gözler Bartın ve Karabük işçi alımı kura çekimine çevrilirken Türkiye’nin İsrail’in Filistin saldırı için milli yas ilan etmesi Bartın TTK kuralarının yapılıp yapılmayacağına çevirdi. Peki, TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?

TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?

2 bin işçi alımı kapsamında TTK Zonguldak 1.500 işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı Bartın ve Karabük kura çekimi normal şartlarda bugün çekilecek. Milli yas ilan edilince TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı? sorularına yanıt aranıyor.

TTK KURA ÇEKİMİ İPTAL Mİ?

Bartın ve Karabük TTK işçi alımı kura çekimi yapılacak, ardından da asil-yedek listesi belli olacak.

TTK BARTIN VE KARABÜK KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bartın 400 işçi alımı için; 20 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00’te kamuoyuna ve basına açık olarak Bartın Ömer Tepesi Kapalı Spor salonunda Bartın 3. Noteri tarafından yapılacak.

Karabük 100 işçi alımı için; 20 Ekim 2023 tarihinde saat 16.00’da kamuoyuna ve basına açık olarak Karabük Yenişehir Merkez Spor salonunda Karabük 4. Noteri tarafından yapılacak.

BARTIN VE KARABÜK KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TTK Bartın ve Karabük kura çekiminin tamamlanmasının ardından yedek ve asil isim listesinin Türkiye Taşkömürü Kurumu resmi internet sayfasında yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı