Gazete Vatan Logo

Topbaş geleneği bozmadı

Topbaş, Hacı Sayid Baklavaları’nın varisi Dinçerler ile evlenen oğlu Ömer Topbaş’ın da nikahını kıydı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın küçük oğlu Ömer Topbaş (24) dün Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen muhteşem törenle hayatını Göksu Dinçerler (24) ile birleştirdi. 2 bin 500 kişinin davetli olduğu nikah Kadir Topbaş tarafından kıyılırken, genç çiftin nikah şahitliğini ise Başbakan Erdoğan ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaptı.

Çok sayıda bakan katıldı

6 ay önce tanışan çiftin düğününe aralarında AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Baş müzakereci Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Bayındırlık eski Bakanı Faruk Özat, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, İstanbul Valisi Muammer Güler’in yanı sıra çok sayıda üst düzey bürokrat ve seçkin davetli katıldı. Düğün esnasında Enbe Orkestrası, Türk musikisi ve Türkçe pop şarkıları çaldı. Düğün mönüsünde ise zeytinyağlı tabağı, sebzeli krep, cevizli mevsim salatası, parmesan soslu antrikot ile Pelit Pastaneleri’nin hazırladığı düğün pastası vardı.

Saray Muhallebicisi’nin sahibi Kadir Topbaş üç çocuğunun nikahını da kendisi kıymış oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı iken kızı Kübra’nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında büyük oğlu Hüseyin Topbaş’ın nikahını kıyan Topbaş, şimdi de küçük oğlu Ömer’in nikahını kıyarak geleneği bozmamış oldu.

DAMAT FENERBAHÇELİ GELİN GALATASARAYLI

İKİSİ DE 24 yaşında ve işletme mezunu olan çift 6 ay önce tanışıp kısa sürede evlenme kararı aldı. Koyu Fenerbahçeli olan Ömer Topbaş damatlık olarak beyaz pantolon, beyaz ceket giyip siyah bir papyon takarken, Galatasaraylı gelin Göksu Dinçerler ise beyaz renkte kırık Fransız dantelinden, kırmızı kumaş güllerle süslenmiş bir gelinlik giydi.

Haberin Devamı