Gazete Vatan Logo

Togg fiyat listesi 2022! TOGG sedan teknik özellikleri neler, Togg Sedan fiyatı ne kadar olacak? Togg açılımı ve logo anlamı…

ABD'de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de yerli elektrikli otomobil TOGG ilk kez uluslararası bir sahneye çıktı. Teknolojik çözümlerini CES 2022’de paylaşan Togg, geleceğe bakışını vurgulayan "Transition Concept Smart Device" adını verdiği konsept otomobilini de tanıttı. Söz konusu gelişmenin ardından Togg ne demek açılımı nedir, Togg Sedan fiyat listesi 2022 belli oldu mu? Togg’un teknik özellikleri neler, Togg ön sipariş fiyatı ne kadar? gibi soruların ardı arkası kesilmedi.

Togg fiyat listesi 2022! TOGG sedan teknik özellikleri neler, Togg Sedan fiyatı ne kadar olacak? Togg açılımı ve logo anlamı…

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de yeniliklerini ve ilklerini dünya kamuoyuyla paylaştı. Togg’dan yapılan açıklamaya göre, fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022’de dünya marka lansmanını gerçekleştirdi. Bu gelişmenin ardından yerli otomobilimiz Togg hakkında yapılan araştırmalar arttı. 2019 yılında üretimine başlanan araç modelinin 2022 yılında satışa çıkarılacağı duyurulmuştu. Peki Togg Sedan özellikleri neler, Togg Sedan satış fiyat listesi 2022 belli oldu? Togg fiyat listesi ilan edildi mi, ön sipariş ücreti kaç TL? Togg açılımı ve Togg logo anlamı

TOGG SEDAN FİYATI NE KADAR, TOGG FİYAT 2022 LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

TOGG fiyat listesi aramaları arttı. 2019 yılında üretimine başlanan araç modelinin 2022 yılında satışa çıkarılacağı daha önce duyurulmuş, TOGG SUV modeli €40.000 olacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

TOGG Fiyat Listesi 606.000 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulması bekleniyor. Ancak TOGG satış fiyatı daha belli değil.

TOGG SUV fiyatı netlik kazanmasa da yeni nesil elektrikli SUV modeli için de şirketin CEO’su bir açıklamasında 25.000$ – 30.000 $ seviyesinde başlangıç fiyatının olabileceğini ifade etmişti.

TOGG SEDAN fiyat listesi de merak konusu oldu. Hem elektrikli hem de tam otomatik olan araç için de netleşen bir fiyat henüz yok. Ön sipariş fiyatları da seri üretime geçmediği için netlik kazanmadı.

TOGG SEDAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

TOGG Sedan'da 200 ile 3400 beygir gücü bulunuyor. 0'dan 100'e 4,8 saniyede çıkan otomoıbilin 500 km de menzili var. Tamamen elektrikli otomobil olan TOGG Sedan modern dizaynı ve gelişmiş teknolojilerle donatılan görüntüsü ile dikkat çekiyor. Muadilleri ile teknik açıdan altta kalmayan bir otomobil olan TOGG bunun yanında üstün niteliklere de sahip. TOGG Sedan için kapsamlı bir tanıtım henüz yapılmadı. Bunun ilerleyen aylarda gerçekleştirilebileceği bildirildi.

Haberin Devamı

TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Togg fiyatına ilişkin henüz netlik yokken, seri üretim tarihi belli oldu. Aracın 2022 yılında seri üretime geçerek 2023 yılı ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi amaçlanıyor.

TOGG AÇILIMI NEDİR, TOGG LOGOSU ANLAMI NE?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu açılımı olan Togg’un logosu ''akıl-kalp, insan-teknoloji, doğu-batı, birlik-çokluk ve bilim-sanat'' gibi ifadelerle paylaşıldı.