Gazete Vatan Logo

Survivor'da sembol oyununun kazananı kimler oldu? İşte yaşananlar...

Survivor'da dün akşam yine heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Reyting rekortmeni olan Survivor yarışmasında sembol oyunu oynandı ve yarışmacılar tüm güçlerini ortaya koydu. Peki Survivor'da sembol oyununun galibi kimler oldu? İşte merak edilenler...

Survivor'da sembol oyununun kazananı kimler oldu? İşte yaşananlar...

Survivor 2018'de dün akşam heyecan dolu bir mücadele vardı. Survivor'da sembol oyunu, baraka ve ödüller hangi takımın oldu? Nagihan ile Adem arasında neden tartışma yaşandı? İşte merak edilen tüm gelişmeler...

SURVİVOR SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Sevilen yarışma Survivor 78. yeni bölümde sembol oyunları oynandı. İlk olarak erkeklerde Turabi ve Adem Kılıççı arasındaki oynanan sembol oyununu Turabi kazandı. Kadınlarda ise Sema Aydemir ve Damla Can arasında oynanan mücadeleyi Sema Aydemir kazandı ve böylelikle sembol sahipleri belli olmuş oldu.

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU!
Erkeklerde birinci olan isim Hilmicem, ikinci isim Anıl. Kadınlarda birinci olan isim Nagihan, ikinci isim Damla oldu.
SURVIVOR'DA BARAKA VE ÖDÜL HANGİ TAKIMIN OLDU?
Survivor'da eleme gecesi heyecanında ilk olarak baraka oyunu oynandı. Müthiş bir finale sahne olan baraka oyununu 10-9 skoru ile son oyunda kazanan Gönüllüler, barakanın bu hafta sahibi oldu.
Gecenin ikinci oyunu ise ödül oyunuydu. Ödülün çok güzel bir akşam yemeği olduğu zorlu oyunu da yine Gönüllüler takımı kazanmayı başardı ve iki oyunun birden galibi oldu.

Haberin Devamı