Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? Survivor 78. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Survivor'da kim elendi? Sorusu yanıtını buldu. Dün akşam ekrana gelen Survivor 2018'de yine heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Peki baraka ve ödül oyunu hangi takımın oldu? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? İşte ayrıntılar...

Survivor'da kim elendi? Survivor 78. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Survivor'da dün akşam heyecan doruktaydı. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı içlerinden birini eleme durumunda kaldı. Peki bu isim kim oldu? Survivor'a bu hafta kim veda etti? İşte yanıtı...

SURVİVOR 2018 78. YENİ BÖLÜM TANITIMI

BARAKA VE ÖDÜL OYUNLARI HANGİ TAKIMIN OLDU?
Survivor'da eleme gecesi heyecanında ilk olarak baraka oyunu oynandı. Müthiş bir finale sahne olan baraka oyununu 10-9 skoru ile son oyunda kazanan Gönüllüler, barakanın bu hafta sahibi oldu.
Gecenin ikinci oyunu ise ödül oyunuydu. Ödülün çok güzel bir akşam yemeği olduğu zorlu oyunu da yine Gönüllüler takımı kazanmayı başardı ve bu akşam iki oyunun birden galibi oldu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazandı ve Gönüllüler takımından 4 kişi eleme potasına düştü. Eleme potasına düşen isimler ise Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla olmuştu.

Sevilen yarışmada bu hafta hayallerine veda eden isim Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz:" Burada yarışmak çok güzeldi. Hakkımızda hayırlısı. Kalan arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum. Bir yanlışım, kusurum olduysa affola" sözleriyle arkadaşlarına ve yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı