Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 66. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da kim elendi? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Eleme adayları olan Merve, Elif ve Turabi'den Survivor adasına veda eden isim hangisi oldu. Survivor 2018 66. yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 66. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da dün akşam yine heyecan dolu bir eleme yaşandı. Peki adaya kim veda etti? Son bölümün ardından yayınlanan Survivor 66. yeni bölüm tanıtımına ise Turabi ve Anıl arasındaki gerginlik damga vurdu. İşte tüm gelişmeler...

SURVİVOR 66. YENİ BÖLÜM TANITIMI

BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Cumartesi günü yayınlanan bölümde ilk dokunulmazlık oyunununda gülen taraf Gönüllüler oldu. Geriden gelip oyunu kazanan Gönüllüler takımı İlk dokunulmazlık oyununu alarak rahat bir konsey geçirdiler.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIMIN OLDU?

Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyununda gülen taraf yine Gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunu da alarak birleşme partisi öncesi takımını koruyan Gönüllüler rahat bir nefes aldı. Bu hafta ünllüler takımından bir isim adaya veda edecek.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de Ünlüler takımından Merve, Elif ve Turabi'nin eleme adayı olduğu eleme gecesi nefesleri kesti. Sevilen yarışmada elenen yarışmacı bu hafta Elif Şadoğlu oldu.

Haberin Devamı