Gazete Vatan Logo

Survivor'da kim elendi? Gözyaşları sel oldu...

Survivor'da dün akşam yine heyecan dolu bir ada konseyi gerçekleşti. Peki Survivor'a bu hafta veda eden isim kim oldu? Duygusal anların yaşandığı ada konseyinden ayrıntıları haberimizde derledik. Survivor ödül oyununun kazanan takımı da belli oldu.

Survivor'da kim elendi? Gözyaşları sel oldu...

Survivor 2018'de bir eleme daha yaşandı. Peki bu haftanın hayallerine veda etmek zorunda kalan Survivor yarışmacısı hangisi oldu? Yiyecek ve baraka ödülü hangi takımın oldu? İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu nefesleri kesti. Ödülün soslu tavuk olduğu oyunun Ünlüler takımı 10-8 kazandı ve bu akşam karınlarını afiyetle doyurdu.

BARAKA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam baraka ödülü için karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir rekabete sahne olan günün ikinci oyununu yine Ünlüler takımı kazandı ve barakanın sahibi oldu.

SURİVOR'A VEDA EDEN İSİM

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı eleme potasında Cumali'nin ismini potaya yazdırdı. Yeni bir strateji deneyen Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı alan Hilmicem Cumali'nin karşısına Hakan'ı çıkardı.

Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyunun da ise kaybeden yine Gönüllüler takımı olunca üçüncü eleme adayı da Gönüllüler takımından çıktı. Üçüncü eleme adayı Damla oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da sms oyları sonucu adaya veda eden isim Cumali oldu.