Gazete Vatan Logo

Survivor'da eleme adayları kimler? Survivor yeni tanıtımında büyük rest!

Survivor'da eleme adayları kimler? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Bu akşamki yeni bölümde Survivor'a kimin veda edeceği heyecanla bekleniyor. Survivor 2018 65. yeni bölüm fragmanında Turabi takım arkadaşlarına rest çekiyor.

Survivor'da eleme adayları kimler? Survivor yeni tanıtımında büyük rest!

Survivor'da eleme adayları kimler? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Birleşme öncesi son elemenin yapılacağı Survivor 2018 'in 65. yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. Turabi takımınındaki herkese neden sırtını dönüyor? Bu akşam adaya kim veda edecek?

SURVİVOR 2018 65. YENİ BÖLÜM TANITIMI

BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2018'de geçtiğimiz akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan zorlu mücadeleyi 7-4'ten 6-0'lık bir seriyle dönen Gönüllüler takımı kazandı ve 1. dokunulmazlığın sahibi oldu. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan isim ise Mustafa Kemal Kurt oldu. Mustafa'nın ismi konseyde yazılamadı ve kendisi 1 elenme adayını belirledi.

SURVİVOR İLK ELEME ADAYLARI

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası gözler eleme adaylarına çevrildi. Ünlüler takımından seçilen eleme adayları belli oldu. Yapılan konsey sonrası 1. eleme adayı Elif Şadoğlu oldu. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal Kurt ise Merve Aydın'ın ismini verdi.

Haberin Devamı

2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN TAKIM HANGİSİ OLDU?

Survivor 2018'de 2. dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Dün akşam olduğu gibi yine büyük bir mücadeleye sahne olan zorlu oyunu yine Gönüllüler takımı 10-7 skoruyla kazandı.

SON ELEME ADAYI ŞOKE ETTİ!

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu sonrası son eleme adayı da belli oldu. Yapılan oylama sonucunda 3. eleme adayı Turabi Çamkıran oldu.