Gazete Vatan Logo

Survivor'da bugün kim elenecek? 9 Mayıs Salı elemesi...

Survivor 2017 yarışmasında bugün yine bir eleme gerçekleşecek. Survivor dokunulmazlık oyununu Ünlüler'in kazanmasının ardından eleme heyecanını Gönüllüler takımı yaşamak zorunda kalacak. Survivor'un bu haftaki 3 eleme adayı belli oldu, işte ayrıntılar...

Survivor'da bugün kim elenecek? 9 Mayıs Salı elemesi...

Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı 3 eleme adayı çıkardı. Bugün de çıkarılacak olan son aday ile ada konseyi gerçekleşecek. En az SMS oyunu alarak Survivor'a kim veda edecek? İşte detaylar...

Gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmesinin yanı sıra 3 defa üst üste dokunulmazlık oyunu kaybettiği için 3 yarışmacısını eleme potasına sokmak durumunda kaldı. Ünlüler takımı ise her ne kadar kendi içlerinde zaman zaman sorunlar yaşıyor olsalar da en azından eleme gecesinde elenme riskleri bulunmadığı için bir hayli rahatlar. Bugün adadan kimin gideceği merak konusu...

SURVİVOR’DA KİM ELENECEK? TIKLA ÖĞREN!

Gönüllüler takımında dokunulmazlık oyunlarının kaybedilmesinin ardından yapılan ilk ada konseyinde elenmek üzere ismi yazılan yarışmacılar Ogeday ve Tuğçe olmuştu. Diğer dokunulmazlık oyununun da kaybedilmesinden sonra yine yapılan ada konseyinde elenmesi için en fazla oyu alan yarışmacı Berna olmuştu. Berna özellikle yeniden eleme potasına girdiği için çok rahatsız olduğunu ve adada kalmak istediğini söylemişti.

Haberin Devamı

Ada konseylerindeki elemeler neticesinde eleme potasına giren gönüllüler takımı yarışmacıları Berna, Tuğçe ve Ogeday oldu. Salı akşamı yani bugün yapılacak olan eleme gecesindeki halk oylamasında halktan en az SMS oyunu alan bir yarışmacı Survivor adasına veda edecek. Bu eleme sonrasında gönüllüler adasında yeniden dengelerin değişeceği düşünülüyor. Özellikle yarışmacıların azalması ile artık çok güçlü de olsa her bir yarışmacı elenme riski ile karşı karşıya.

Hakan Hatipoğlu’nun Eleme İddiası

Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, eleme gecesi ile ilgili çok önemli bir iddiada bulunmuştu Pazartesi günü. Burçak’ın hemen ardından Tuğçe’nin eleneceğini düşündüğünü belirtmişti. Çünkü Ogeday ve Tuğçe yakın arkadaş oldukları için ve ikisi de eleme potasında olduğu için o iki yarışmacının oylarının çoğunun Ogeday’a gideceğini iddia etmişti.

Ödül Oyunu Sürprizi

Survivor adasında sürprizler bitmek bilmiyor. Hafta sonu yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı bir hayli heyecan uyandıran bir sürprizden bahsetti. Sürpriz ile ilgili çok fazla detay verilmemiş olsa da sürprizin Türk televizyon tarihinde bir ilk olacağını da özellikle söyledi. Ödül oyunu sürprizi eleme gecesinden sonra yapılacak ilk ödül oyununda açıklanacak ve o oyunun ödülü olacak. Yarışmacılar şimdiden muhteşem ve unutulmaz diye anlatılan bu sürpriz heyecanlanmaya başladı.

Haberin Devamı

Nusret Survivor’da!

Aslında son günlerde Survivor adasında yarışmacıları çok mutlu eden bir ödül oyunu sürprizi daha yaşanmıştı. Dominik’e ünlü kasap Nusret gitmişti ve yarışmacılar Nusret’in elinden leziz etler yemek için yarışmışlardı. Bu şansı ve ödülü hak eden takım ise ünlüler takımı olmuştu. Hatta yarışma öncesinde Nusret, yarışmacılara o meşhur tuz dökme hareketini dahi yapmıştı.