Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu hafta kim elendi? O isimle vedalaşmadı...

Survivor'da bu hafta kim elendi? Sorusu yanıtını buldu. Reyting rekorları kıran Survivor yarışması dün akşam da izleyicileri ekrana kilitledi. Peki bu hafta adaya veda eden yarışmacı hangisi oldu? Kiminle vedalaşmadan gitti? İşte ayrıntılar...

Survivor'da bu hafta kim elendi? O isimle vedalaşmadı...

Survivor 89. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Peki Survivor'ın bu haftaki eleme adayları kimdi? Adaya veda etmek zorunda kalan isim hangi yarışmacıyla vedalaşmadı? İletişim ve baraka oyunları hangi takımın oldu? İşte yanıtları...

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sevilen Survivor yarışmasında dün gece ilk olarak iletişim oyunu oynandı. Son dokunulmazlık oyununda adeta bozguna uğrayan Gönüllüler takımı, bu oyunda oldukça iyi bir performans ortaya koydu ve zorlu mücadeleyi 10-7 skoruyla kazanmasını bildi.

BARAKA OYUNU HANGİ TAKIMIN OLDU?

Survivor'da iletişim oyununun ardından baraka oyunu oynandı. İletişim oyununu kazandıktan sonra bu oyuna oldukça moralli çıkan Gönüllüler takımı, rakibini bu oyunda adeta sahadan sildi ve hem 10-4 skoruyla gecenin ikinci oyununu da kazanmış oldu hem de barakanın sahibi oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Ünlüler takımından Turabi ve Ümit Karan, Gönüllüler takımından ise Hakan Hatipoğlu ve Damla Can haftanın eleme adayları olmuştu. Sevilen yarışmada bu hafta elenen yarışmacı Ümit Karan oldu. Mustafa ile vedalaşmaması gündemde bomba bir etki yarattı.

Haberin Devamı