Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu akşam ceza oyunu oynanacak! Hangi takım kazanacak?

Survivor'da bu akşam yine heyecanlı bir bölüm izlenecek. Survivor ceza oyununun oynanacağı bu bölümde kazanan takım Ünlüler mi yoksa Gönüllüler mi olacak? İşte merak edilen Survivor yeni bölümünün ayrıntıları...

Survivor'da bu akşam ceza oyunu oynanacak! Hangi takım kazanacak?

Survivor'da takımların en çok korkutuğu oyunlardan biri bu akşam oynanacak. Survivor ceza oyununun ilk raundunda Furkan ile Ogeday karşı karşıya geliyor. Hangi takımın birinci olacağı merak edilmeye başlandı. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ!

Elemeye kalan Sema, Sabriye ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecekti. Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 3 isimden biri olan Şahika yarışmaya veda etti.

Survivor 2017’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti. Cumartesi yayınlanan bölümde ünlüler takımında, konseyde adı en fazla yazılan Sabriye ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci aday olarak Şahika’nın ismini söylemişti. Pazar akşamı yayınlanan bölümde ise, Survivor’da ilk kez oynanan su topu oyununu gönüllüler kazandı. Dokunulmazlığı yine kaybeden ünlüler takımındaki konseyde adı en fazla yazılan Sema 3. eleme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünde Serhat ile sona kalan yarışmacı Adem, sembolü kazandı ve dokunulmaz oldu. Ancak Adem değişen kurallar gereği isim söyleyemezken kendini korumaya almış oldu. Böylece Survivor ünlüler takımında Sabriye, Şahika ve Sema elemeye kalan isimler oldu.

Haberin Devamı