Gazete Vatan Logo

Survivor yarı finalisti kim oldu? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama geldi!

Survivor son bölümünde izleyiciler yine ekrana kilitlendi. Büyük mücadelenin yaşandığı Survivor'da ilk yarı finalist hangi yarışmacı oldu? Bu akşamki oynanacak oyunda 2. yarı finalist kim olacak? İşte Survivor'un yeni bölüm tanıtımı...

Survivor yarı finalisti kim oldu? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklama geldi!

Survivor 2018 finaline az bir zaman kala heyecan dorukta... Birbirinden başarılı ve hırslı yarışmacıların mücadele verdiği Survivor'da bu akşam 2. yarı finalist belli olacak. İşte Survivor yeni bölümde yaşanacak gelişmeler...

SURVİVOR 2018 110. YENİ BÖLÜM TANITIMI

İLK YARI FİNALİST HANGİ YARIŞMACI OLDU?

Survivor'da iletişim oyunu sonrası merakla beklenen Kıbrıs yarı finaline ilk kimin kalacağının belirleneceği oyun oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunun finaline Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu.

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ KIBRIS FİNALLERİ SİSTEMİ AÇIKLAMASI!

Acun Ilıcalı Kıbrıs finallerinin sistemlerini de açıkladı:

Yarın ve diğer gün yarı final oyunları oynanacak ve sonunda yarı finale 2 kişi çıkacak. Geri kalan 4 kişi Kıbrıs'ta oylanacak oradan da 2 kişi yarı finale çıkacak. Yarı finaldeki 4 kişi tekrar oylanacak ve finale 2 isim çıkacak.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Survivor'da gece ilk olarak iletişim oyunuyla başladı. Oldukça çekişmeli bir oyuna sahne olan iletişim oyununu Anıl'ı mağlup etmeyi başaran Adem Kılıççı kazandı.

Haberin Devamı