Gazete Vatan Logo

Survivor Volkan Çetinkaya kimdir?

Survivor’ın 2017 ayağında Gönüllüler takımında yer alan ve en iyi performanslardan birini gösteren Volkan Çetinkaya, bugüne kadar katılmış olduğu 163 oyundan 83 galibiyet ve 80 mağlubiyet ile ayrıldı. Survivor puan durumu sıralamasında ise an itibarı ile 10. Sırada bulunan Volkan’ın gerçek hayatı da merak edilenler arasında. Volkan adaya gelmeden önce ne yapıyordu? Günlük hayatında neler yapıyor? Volkan Çetinkaya ve kariyeri için haberimizin devamını mutlaka okuyun!

Survivor Volkan Çetinkaya kimdir?

Televizyon dünyasının en ilgi çekici yarışmalarından biri olan Survivor’ın 2017 yılında Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan biri olan Volkan Çetinkaya, katılmış olduğu oyunların neredeyse yarısını kazanırken neredeyse yarısını kaybetti. Volkan’ın istatistiklerine bakıldığı zaman en çok birebir grup yarışmalarında ön plana çıktığı görülüyor. Birebir grup yarışmalarında 12 galibiyet ve 2 mağlubiyeti olan Volkan, en iyi performansı bu yarışmalarda gösteriyor.

SURVİVOR VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

Volkan Çetinkaya, Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde 1983 yılında dünyaya gelmiştir. 2017 yılında Survivor yarışmasına katılarak Gönüllüler takımında yerini alan Volkan Çetinkaya, yarışmaya gelmeden önce beden eğitimi yapmakta olan biriydi. Bununla beraber Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Ordu Milli takım sporcusu olarak görev yapan Volkan, sahip olduğu bu özellikle birlikte yarışmayı takip eden birçok kişi tarafından destek görüyor. Eski Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olduğu için Volkan Çetinkaya, diğer adaylara göre daha ön planda kalıyor. Atletizm ve yüzme antrenörlüğü de yapan Volkan Çetinkaya, spor ile bu kadar çok yakından ilgili olması sebebiyle de yine diğer yarışmacıların arasından sıyrılmayı başarıyor. Vücut yapısından da anlaşıldığı üzere Volkan’ın vücut sporlarıyla ilgilendiği de bilinenler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin eski bir mensubu olduğu için oradan gelen bir disipline sahip olan Volkan, sporcu geçmişi ile birlikte sert ve net yapısıyla dikkat çekiyor. Survivor yarışmasının resmi internet sitesinde yer alan ve yarışmacılara mesajlar gönderilebilen sayfalarda onun bir Türk askeri oldyğunu ve şampiyon olacağını söyleyen birçok takipçi bulunuyor. Volkan Çetinkaya bu yarışmanın favorileri arasında yer alıyor. Zira ülkemizde askerlere olan yakınlık sebebiyle birçok vatandaşımız Volkan Çetinkaya’ya destek veriyor. Volkan Çetinkaya’nın son yaptığı açıklama da takipçilerinin yüzünü güldürdü. Volkan Çetinkaya, “Bu yarışmayı kazanacağım. Başka yolu yok.” Diyerek ne kadar hırslı olduğunu da gözler önüne sermişti.

Haberin Devamı