Gazete Vatan Logo

Survivor Ünlüler takımındaki Adem Kılıççı kimdir?

2017 yılı Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı hem güçlü performansıyla da hem de girdiği polemiklerle oldukça ilgi çeken bir yarışmacıdır. Adem Kılıççı'nın kim olduğu ile ilgili sorulara da gündemde çok fazla rastlanmaktadır. İşte Milli boksör olan Adem Kılıççı'nın hayatıyla ilgili tüm merak edilenler...

Survivor Ünlüler takımındaki Adem Kılıççı kimdir?

Survivor Ünlüler takımında performans sergileyen Adem Kılıççı özellikle son zamanlarda Sabriye ile yaşadığı tartışmalarıyla ön plana çıkıyor. Peki gerçek hayatında Adem Kılıççı ne yapıyor, kariyerinde nasıl ilerliyor? Survivor Adem Kılıççı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

Haberin Devamı