Gazete Vatan Logo

Survivor Ogeday Girişken kimdir?

Televizyonun sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor’ın Gönüllüler takımında mücadele veren Ogeday Girişken, göstermiş olduğu yüksek performans ile Gönüllüler takımında yer alan en iddialı kişilerden birisi. Üstelik Ögeday Girişken’in inanılmaz performansı gün geçtikçe daha da artıyor. Şu ana kadar katılmış olduğu 178 yarışmanın 101’inden galip ayrılan Ogeday’ın 77 yarışmadan mağlup olarak ayrıldığı biliniyor. Peki bu kadar iyi bir performans gösteren Ögeday Girişken esasında kim? Ogeday Girişken hakkında bilmedikleriniz yazımızın devamında…

Survivor Ogeday Girişken kimdir?

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken’in, adaya geldiği ilk günden beri performansını arttırmasıyla dikkat çekiyor. Son dönemlerde göstermiş olduğu üstün performans ile dokunulmazlık yarışmalarında da takımına destek olan Ogeday Girişken hakkında bilmediklerinizi anlatmaya geçelim.

SURVİVOR OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ogeday Girişken, eğitimini Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamladığı ve Fenerbahçe kürek takımında lisanslı bir sporcu olarak ülkemizi temsil ettiği biliniyor.

Litvanya’da yapılmış olan U – 23 Dünya Kürek Şampyonası’nda milli takım adına mücadele etmiş ve kürek çekmiş olan Ogeday Girişken, bu yarışmadan takımıyla birlikte 8. Sırada tamamlamış bulunuyor.

Kürek sporunun içine girince ona en yakın sporun kürek sporu olduğunu anladığını söyleyen Ogeday Girişken, karşılaşmış olduğu zorlukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirmişti. Yapmış olduğu kamplar sebebiyle sosyal hayatı minimize ettiğini söyleyen Ogeday Girişken, yapmış olduğu kürek sporunda önemli olanın kuvvetli çekmek değil, bununla birlikte teknik, balans ve mental desteğin de olması gerektiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Survivor yarışmasının tanıtım kısmında “Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun.” Sözleri ile oldukça dikkat çeken Ogeday Girişken, sözlerinin arkasında da durmayı başararak Gönüllüler Takımı için etkili bir performans ortaya koymaya devam ediyor. Yapmış olduğu kürek sporu ile vücut kaslarını da en iyi şekilde kullanmakta olan Ogeday Girişken’in birçok farklı kulvarda takımı için en iyi performansı göstererek çok yönlü bir başarı ortaya koyduğu biliniyor. En çok bireysel yarışmalarda galibiyet kazanan Ogeday Girişken’in, katılmış olduğu 99 bireysel yarışmanın 61’inden galibiyet, 38’inden mağlubiyet ile çıktığı biliniyor.

Haberin Devamı