Gazete Vatan Logo

Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor 89. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir bölüm izlendi. Ada konseyi izleyicileri ekrana kilitledi. Survivor eleme adayları kimler oldu? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Survivor 2018 89. yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor 89. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da bu akşam heyecan dolu bir ada konseyi yaşanacak. Peki bu hafta adaya veda eden isim kim olacak? İşte Survivor'ın eleme adayları ve yeni bölüm fragmanı...

SURVİVOR 89. YENİ BÖLÜM TANITIMI

SURVIVOR'DA 1. DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIMIN OLDU?

Survivor'da dün akşam oynanan 1. dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. Son saniyeye kadar başa baş giden zorlu oyunu 10-9 kazanan Gönüllüler takımı eleme gecesi öncesi büyük bir avantaj elde etti.

İLK ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası gözler ilk eleme adaylarına çevrildi. Sevilen yarışmada yapılan oylama sonucunda ilk eleme adayı Turabi Çamkıran oldu. 2. eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı alan Mustafa Kemal söyledi ve bu isim de Ümit Karan oldu.

2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oynanan 2. dokunulmazlık oyunu son derece çarpıcı bir sonuca sahne oldu. Dün 1. dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bu akşam adeta Gönüllüler takımını sahadan sildi ve 10-2 skoruyla 2. dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler takmından iki yarışmacı eleme adayı oldu. Son eleme adaylarında ilki yapılan oylama sonucu Hakan Hatipoğlu oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere ise Damla Can'ın ismini verdi ve böylelikle eleme adayları Ünlüler takımından Turabi ve Ümit Karan, Gönüllüler takımından Hakan Hatipoğlu ve Damla Can oldu.