Gazete Vatan Logo

Survivor dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda ödül kimin?

Survivor’da dün akşam hem ödül oyunu için hem de dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele vardı. Takımlar, iki oyun içinde varını yoğunu ortaya koydu. Peki Survivor dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda ödül kimin oldu? İşte detaylar…

Survivor dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda ödül kimin?

Survivor’da dün akşam dokunulmazlık oyunu ile birlikte ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununda pizza için mücadele eden yarışmacılar, varını yoğunu ortaya koydu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'un bu sezon yayınlanan 14. Bölümünde dokunulmazlık oyunu için avantajı elde ederek kendi adalarından birisini göndermek istemeyen ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya mücadele etti. Peki Survivor dokunulmazlığını hangi takım kazandı? Survivor ödül oyununda ödül kimin oldu? İşte konuyla ilgili merak edilenler...

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler-Gönüllüler takımlarının yarıştığı Survivor'un bu sezon yayınlanan 14. bölümünde heyecan yine doruktaydı. Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı, pizza ödüllü takım oyunu için karşı karşıya geldi. Oyun sırasında Ünlülerden Parviz, Gönüllülerden Ardahan atıcı görevini aldı. Survivor 2020'nin yeni bölümde oynana ödül oyununun galibini belirleyen atış Ardahan'dan geldi. Ve bu oyunu kazanan Gönüllüler takım oyununu kazandı ve ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANI KİM?

7 Mart 2020 tarihli Survivor'un 14. bölümde Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Oyun sonucu avantajı ünlüler takımı elde etti ancak oyunun kazananı 10-9 ile gönüllüler takımı oldu.

SURVIVOR 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 15. bölüm fragmanında Evrim'in tavırları dikkat çekiyor. Yasin ise ünlüler takımının oyun kazanmasının ardından yaşadığı sevince tepki göstererek tartışma çıkardı.

SURVIVOR 15. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…