Gazete Vatan Logo

Survivor’da elemeye kimler kaldı?

Survivor adasında büyük heyecan devam ediyor. Yarışmacılar finale doğru giden yolda artık canla başla mücadele ediyorlar. Bundan sonra güçlü olan Survivor yarışmacılarının elenmesi de an meselesi. Survivor yarışmasında elemeye kalan isimler belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takımlar ve elemeye kalan yarışmacılar ile ilgili tüm bilgiler haberimizde!

Survivor’da elemeye kimler kaldı?

Survivor adasında mücadele, hırs, rekabet ve zorluk giderek daha da artıyor. Artık Survivor yarışmacıları çok daha zor şartlar altında mücadele etmek zorundalar. Buna bir de birleşme sonrası her an dengelerin değişme ihtimali eklendikçe yarışmacılar hırslarını da arttırarak mücadeleye sarılıyorlar. Hala takımları için yarışan Survivor yarışmacıları aslında bir yandan da adadaki bireysel varlıklarını korumak için de özen gösteriyorlar.

SURVİVOR’DA ELEMEYE KİMLER KALDI? TIKLA ÖĞREN!

Bu yüzden Acun Ilıcalı’nın yeni bir sürprizine kadar yani 12 kişi kalana kadar hiçbir yarışmacı elenmek istemiyor. Çünkü sonrasında herkes çok daha başka bir mücadele içine girecek gibi görünüyor.

Birleşme partisi sonrası henüz birleşme yeni gerçekleştiği için tam 4 defa dokunulmazlık oyunu oynanmış ve eleme adayları o şekilde belirlenmişti. Üstelik bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacılar elenmesi için bir isim de verememişti.

Ancak bu defa Survivor dokunulmazlık oyunları kurallarında eskiye dönüldü. Yani Cumartesi ve Pazar günleri iki dokunulmazlık oyunu yapılarak eleme adayları belirlendi.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık Oyunlarının İlk Galibi

Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununda müthiş bir rekabet ortaya kondu. Her iki takım yarışmacıları da adeta canlarını ortaya koyarak bir performans sergilediler. Fakat oyun sonrasında kazanan taraf gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımının kaybetmesi kendileri için büyük bir yıkım olurken yine de takım içinde huzursuzluk çıkartan yarışmacıların elenmesi için de iyi bir fırsattı. Bu mağlubiyet sonrasında ünlüler takımı yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldiler. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan kişi Furkan Kızılay oldu. Furkan Kızılay, hem elenmemeyi garantiledi hem de elenmesi için bir isim söyleme hakkı elde etti. Ada konseyinde ünlüler takımı içerisinde elenmesi için en çok ismi yazılan kişi Sabriye oldu. Ardından Furkan Kızılay da adadan elenmesi için Şahika’nın ismini verdi. Böylece Survivor’da eleme potasına giren ilk iki kişi belirlenmiş oldu.

Haberin Devamı

Survivor’da Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyunlarında da kaybeden takım arasında yapılan ada konseyinde eleme potasına giren diğer yarışmacılar da belirlendi. Böylece tüm eleme adayları belirlenmiş oldu.

Sıra Halk Oylamasında

Eleme adaylarının belirlenmesinin ardından sıra Salı akşamı yapılacak eleme gecesine ve halk oylamasına kaldı. Salı akşamı yayınlanacak eleme yayınında halk tarafından elenmemesi için en az oy alan yarışmacı maalesef ki Survivor adasından elenecek. Bu yüzden Salı akşamı yapılacak elemeye kadar yarışmacıların göstereceği performanslar ve davranışları da halkın gözünde oldukça önemli olacak. O yüzden eleme potasına giren yarışmacılar arasında şimdi gergin bir bekleyiş sürüyor.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI