Gazete Vatan Logo

Survivor’da bu hafta kim elenecek? (Survivor 2017 16 Mayıs elemesi)

Survivor 2017 yarışması izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadele ettiği yarışmada bu hafta kimin eleneceği merak konusu oldu. Survivor'da 4 eleme adayı hangi takımdan, hayallerine veda edecek olan kim? Hepsi bu akşam TV8'de izlenebilecek. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

Survivor’da bu hafta kim elenecek? (Survivor 2017 16 Mayıs elemesi)

Survivor'da bu akşam yine bir eleme heyecanı yaşanacak. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımından 4 kişi eleme potasına girdi. Bu isimler Berna, Elif, Anıl ve Volkan oldu. Survivor'da bu akşam en az SMS oyunu alan kişi adaya veda edecek.

Aslında Berna’nın eleme potasına girmesi kimse için şaşırtıcı olmamıştı. Çünkü Berna hemen hemen tüm gönüllüler takımı elemelerinde ismini eleme potasında görüyordu fakat takipçilerinin desteği sayesinde adada kalmaya devam ediyordu. Bu defa gönüllüler takımının eleme potasında oldukça önemli isimler de vardı. Gönüllüler takımında eleme potasına girmeyen iki yarışmacı Ogeday ve Gökhan olmuştu. Onları için bu eleme gecesi oldukça rahat geçecek. Ancak diğer dört yarışmacı eleme gecesinde stresli bir bekleyiş ile karşı karşıya kalacak. Eleme gecesinde yapılacak olan halk oylamasında en az SMS oyunu alan bir yarışmacı adaya ve hayallerine veda edecek. Eleme sonrasında gönüllüler takımı 5 yarışmacı ile, ünlüler takımı ise 6 yarışmacı ile mücadeleye devam edecek.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ? TIKLA ÖĞREN!

POTADAKİ EN ŞANSLI ADAY

Gönüllüler takımında hemen hemen her zaman potaya giren eleme adayı olan Berna oldukça önemli açıklamalar yapmıştı. Özellikle Berna kendisine önyargılı davranıldığını ve kendisine hiç şans tanınmadığını söyledi. Ama kendisi herkese iyi davranmaya anlayışlı davranmaya çalıştığını belirtti. Bunun yanı sıra adada kalmayı çok istediğini söyledi. Takipçilerinden de adada kalmak için oy istedi. Berna, arkadaşlarının kendisine hiç şans vermemesine rağmen hala daha adada kalabilmesini takipçilerinin desteğine ve şansına bağladığını ima etti. Elif ise kimse tarafından isminin eleme potasına girmesi için söylememesini potadaki en şanslı aday olmasına bağladı.

ANIL’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ

Eleme potasına giren diğer adaylardan Anıl da bu durum yüzünden çok üzüldüğünü belirtti. Kendisi 11 yıldır Survivor’a katılmak için beklediğini ve dua ettiğini söyledi. Anıl, aynı zamanda adada yaptığı güzellikleri ve yaşadığı mutlu anları da anlattı. Hatta bu haftaki elemede eleme potasında olan kişilerden kendisinden önce gitmesi gereken kişiler olduğunu belirtti. Özellikle takipçilerinden Survivor adasından gitmemek için oy istedi.

Haberin Devamı

VOLKAN’IN ANLATTIĞI ANILAR

Volkan ise eleme adayı olmayı beklemediğini söyledi. Bunun yanı sıra hayatında yaşadığı zor anlardan birkaç tanesini anlattı. Babasını küçük yaşta kaybetmesi ile alakalı zorlu anıları herkesi üzdü. Hatta geçmişte yaşadığı zorlukların onu spora yönlendirdiğini söyledi. Özellikle Volkan adada kalması halinde bundan sonra kendisini biraz geri çekeceğini söyledi. Çünkü takımdaki yarışmacıların konuştuğu konuların kendisi için çok önemsiz olduğunu ve gereksiz olduğunu belirtti.

ELİF’TEN BEKLENMEYEN ÇIKIŞ

Elif ise bireysel dokunulmazlık oyununu kaybettiği için bu hafta eleme adayı olmuştu. Özellikle Elif, bu şekilde eleme adayı olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Elif bugüne kadar eleme potasına girmemiş olmasını adada gösterdiği özveriye bağladığını belirtti. Ayrıca hayatı boyunca tüm hayallerini tek başına gerçekleştirdiğini ancak bundan sonra ilk defa Survivor hayallerini gerçekleştirebilmek için takipçilerinden yardım istediğini açıkladı. Eğer Survivor izleyenleri Survivor’da finale bir kadının kalmasını istiyorlarsa kendilerine oy vermelerini istediğini söyledi.

Haberin Devamı

SURVIVOR’A AYKIRI ÖDÜL OYUNU

Gönüllüler takımı ve ünlüler takımı Survivor’da oldukça enteresan bir ödül oyunu oynadılar. Özellikle ödül oyunu öncesi Alp Kırşan yarışmacılara, ödül oyununu kazanan takımın Survivor’a çok aykırı bir şey yapacağını söyledi. Bu haber yarışmacıları biraz daha heyecanlandırdı ve ödül oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı.