Gazete Vatan Logo

Survivor’da bu akşam kim elenecek? (Survivor'da heyecan dorukta)

Survivor adasında bu akşam oldukça önemli bir eleme gerçekleştirilecek. Gönüllüler takımından da ünlüler takımından da eleme adaylarının bulunduğu Survivor adasında birleşme partisine oldukça kısa süre kala kimin eleneceği tam bir merak konusu. Survivor adasında muhteşem eleme 4 Nisan Salı akşamı gerçekleşecek. SMS oylamasında en az oyu alan isim Survivor adasına veda edecek. Eleme potasında; Erdi, Berna, Sabriye ve Adem var.

Survivor’da bu akşam kim elenecek? (Survivor'da heyecan dorukta)

Survivor’da haftalar ilerledikçe eleme adaylarının kim olacakları ve kimlerin adaya veda edeceği çok daha fazla önem kazanıyor. Sayı olarak iyice azalan takımlarda artık kimse aralarından bir kişinin daha elenmesini istemiyor. Bu yüzden dokunulmazlık oyunları çok daha sert bir şekilde yapılıyor ve rekabet günden güne artıyor.

SURVİVOR’ DA KİM ELENDİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor’da Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda da bu rekabetin izleri görüldü. Kıyasıya bir mücadelenin ekranlara geldiği dokunulmazlık oyunundan ünlüler takımı galip ayrıldı. Bu yüzden gönüllüler takımı ada konseyinde kendi aralarında bir eleme gerçekleştirdi. Bu eleme sonrasında elenmesi için en çok oyu alan isim Erdi oldu. Ardından oynanan dokunulmazlık oyununu ise Ogeday kazandı. Ogeday da eleme potasına ikinci isim olarak Berna’yı soktu. Dolayısıyla eleme potasına giren iki isim belli oldu.

Survivor adasında Pazar akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyununda ise galip gelen takım gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı iki kişinin daha eleme potasına girmesini önlerken ünlüler takımından iki kişinin daha ismi eleme potasına yazıldı.

Haberin Devamı

Ünlüler takımının ada konseyinde yaptığı eleme sonrasında elenmek üzere en çok ismi yazılan kişi Sabriye oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Serhat Akın ise son eleme adayı olarak Adem’in ismini verdi. Böylece Salı akşamı yapılacak olan SMS oylaması eleme gecesinde eleme potasına giren 4 isim belirlenmiş oldu.

Heyecanla beklenen birleşme partisine sayılı günler kala acaba takımından bir kişiyi daha kaybeden takım ünlüler takımı mı yoksa gönüllüler takımı mı olacak? Şu an eleme potasında gönüllüler takımından Erdi ve Berna, ünlüler takımından ise Sabriye ve Adem var. Oldukça iyi iki arkadaş olan ancak zaman zaman kavga da eden Sabriye ya da Adem’in Survivor adasından elenmesi ünlüler takımında tüm dengeleri yeniden değiştirebilir.

Öte yandan gönüllüler takımının istenmeyen iki ismi olan ve adları sürekli olarak kavgalara karışan Erdi ve Berna’nın elenmesi de gönüllüler takımı içerisinde bir rahatlamaya yol açabilir. Bu yüzden bu eleme gecesi gönüllüler takımı için de ünlüler takımı için de büyük bir önem taşıyor. Survivor adasında 4 Nisan Salı akşamı yapılacak olan eleme gecesinde eleme potasında olan Erdi, Berna, Sabriye ya da Adem’den en az SMS oyunu alan bir isim Survivor adasına veda edecek ve birleşme partisine hayallerine kavuşamadan adadan ayrılmış olacak. Artık bu önemli sonucu halk belirleyecek.

Haberin Devamı