Gazete Vatan Logo

Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor adasında haftalardır büyük bir heyecanla ve merakla beklenen birleşme partisi nihayet geldi çattı. Survivor’da birleşme partisi için son hazırlıklar da yapılıyor. Bundan sonra ünlüler takımı ve gönüllüler takımı aynı adada birlikte ve bireysel olarak yaşamaya başlayacaklar. Bu heyecan dolu partinin ne zaman gerçekleşeceği de herkes tarafından merak ediliyor. İşte Survivor birleşme partisi hakkında detaylar!

Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor adasında Cumartesi akşamı son olarak bir ödül oyunu oynanacak ve sonrasında birleşme partisi gerçekleşecek. Cuma günü oynanan iletişim oyununu ünlüler takımı kazanmış ve oldukça keyifli bir ödülün sahibi olmuştu. Aynı zamanda dün gece bir hayli ilginç bir oyun daha oynandı. Bu oyun ise yarışmacıların kaç kilo verdiğine yönelik bir oyundu. Acun oyunun ismini o an buldu ve adına “Kim Kaç Kilo” adını verdi.

SURVİVOR BİRLEŞMEPARTİSİ NE ZAMAN ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yarışmacılar doğru kilo tahminlerinin neticesinde baklava ödülü kazanacaklardı. Bu yarışmanın kazananı ve ödülün sahibi ise ünlüler takımı oldu. Bu akşam da önemli bir ödül için ödül oyununu oynanacak.

Artık birleşme partisine çok az bir zaman kaldığı için yarışmacılar ödül oyunlarına biraz daha sarılmaya başladılar. Üstelik oynanacak bu ödül oyununun oldukça büyük bir ödülü olduğu da söyleniyor. Aynı zamanda son günlerde ünlüler takımında Şahika ve Serhat arasında çok ciddi gerginlikler yaşanmıştı. Bu gerginliklerin bu akşam oynanacak ödül oyununa yansıyıp yansımayacağı da tam bir merak konusu.

Birleşme Partisi Ne Zaman?

Survivor 2017’de uzun zamandır en çok merak edilen şey birleşme partisinin ne zaman olacağı ve ne zaman yapılacağı. Nihayet bu bilgi artık herkese ulaştı. Survivor 2017’nin büyük birleşme partisi 9 Nisan Pazar akşamı gerçekleştirilecek. Birleşme partisinin bol sürprizli olacağı da uzun zamandır söyleniyordu. Bu partide hem Acun Medya Ekibi ile Survivor yarışmacıları arasında bir futbol müsabakası yapılacak hem de Tarık Sezer, orkestrası ve ünlü konuklar orada olacak. Survivor 2017’nin büyük birleşme partisi 9 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de Tv 8 ekranlarında yayınlanacak.

“Kim Kaç Kilo” Oyunu

Birleşme partisi öncesinde merak edilen konulardan bir tanesi de yarışmacıların ne kadar kilo verdikleriydi. Bunun için Acun Ilıcalı tarafından “Kim Kaç Kilo” oyunu düzenlendi. Üstelik bu oyun baklava ödüllüydü ve verdikleri kiloları en doğru tahmin eden takım baklavayı kazanacaktı. En doğru tahminleri ünlüler takımı yaptı.
İlhan Mansız: 93 kg - 79.7kg
Volkan: 93 kg - 79.4 kg
Adem Kılıççı: 89 kg - 73.8 kg
Ogeday: 90 kg - 80 kg
Anıl: 83 kg - 66.4 kg
Furkan: 75kg - 63.6 kg
Gökhan: 96 kg - 80.7 kg
Serhat Akın: 91 kg - 74.5 kg
Burçak: 52 kg - 50.3 kg
Sema: 58 kg - 55.7 kg

Haberin Devamı