Gazete Vatan Logo

Survivor Adem Kılıççı Kimdir?

Survivor’da ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı, yarışmada son dönemde Sabriye ile yapmış olduğu tartışma ile gündeme geldi. Adem Kılıççı yakın arkadaşım dediği Sabriye ile iplerini kopardı. Yarışmaya katıldığından beri üst seviye bir performans gösteren Adem Kılıççı kimdir?

Survivor Adem Kılıççı Kimdir?

Survivor’da, yarışmalarda göstermiş olduğu üst düzey performans ile ilgileri üstüne toplayan milli boksör Adem Kılıççı, adada yaşanan ayrışma sonrasında Sabriye’yi en fazla koruyup kollayan isim olmuştu. Sonraki sürece bakıldığında da Pınar ve Şahika’yı da bağrına basan Adem Kılıççı, adeta diğer grup içinden dışlanmış olan her kişinin savunuculuğunu yaparak onları doyuruyor. Ünlüler adasında yakalamış olduğu balıklar ile de bir çok defa dikkatleri çekti. Son dönemlerde de adadaki en yakın arkadaşı Sabriye ile yaşamış olduğu tartışma ile gündeme geldi.

SURVİVOR ADEM KILIÇÇI KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

Adem Kılıççı Kimdir?

1986 yılında Ağrı’da doğan Türk boksör Adem Kılıççı, aynı zamanda da İstanbul’da Fenerbahçe Boks Şubesinin de üyesidir. Antalya’da gerçekleştirilmiş olan 2004 yılı Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya aldı. Şikago’da gerçekleştirilen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda da bronz madalya kazandı.

Adem Kılıççı, 2008 Yaz Olimpiyatlarında ise ilk turda yenilgiye uğrayarak elendi. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda İngiliz Billy Joe Saunders’e ilk turda yenildi. İlk raund 2-0, ikinci raund 6-1 ve üçüncü raund da 11-2 olarak sonuçlanınca Adem Kılıççı müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

2012 Londra Olimpiyatları Oyunları’nda da Türkiye’yi temsil etti.

Kendisine yöneltilen ‘’Survivor’da şampiyon olman durumunda boksa yine devam edecek misin?’’ sorusuna Adem Kılıççı, boksu bırakmayı düşünmediğini belirtti. Bir süre daha devam etmek istediğini çünkü gücünün, kuvvetinin ve yeteneğinin yerinde olduğunu düşündüğünü ifade etti. Performans açısından da herhangi bir sıkıntısının olmadığını dile getiren Adem Kılıççı, istenilen imkanların sunulması halinde zirveye oynayabilecek potansiyelde bir sporcu olabilirim ancak ülkemizdeki imkanlar bu açıdan kısıtlı dedi.

Milli boksör, ‘’ Finale kim ile gitmek istersin?’’ sorusuna da ‘’ Beni takımımdan final için koltukta oturmayı istediğim kişi İlhan Mansız olur. Serhat Akın da olabilir, o da güçlü. Kızlardan ise Sema olabilir. Bizim ünlüler takımı içerisinde güçsüz bir yarışmacı yok. Hak eden kişiyi zaten halk belirleyecek.’’ şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı