Gazete Vatan Logo

Survivor Adem Kılıççı kimdir?

Adem Kılıççı Survivor 2017 yarışmasının ünlüler takımında yer alıyor. Boksör olan Adem Kılıççı performansıyla oyunlarda başarı elde ediyor. Geçtiğimiz haftanın eleme potasında bulunan Adem Kılıççı kimdir?

Survivor Adem Kılıççı kimdir?

Geçtiğimiz hafta yıldızları bir türlü barışmayan Sedat Kapurtu tarafından eleme potasına sokulan Adem Kılıççı elenmekten kurtuldu. İkilinin tartışmaları devam etse de diğer yandan Adem Kılıççı'nın kazandığı oyunlar takımı sevindiriyor. Survivor Ünlüler arasındaki Adem Kılıççı'nın kim olduğuyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.

Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında ise şanssız bir yenilgi alarak ilk turda elenmiştir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı