Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de bu akşam kim elenecek?

Survivor 2017'de bu akşam yine heyecanlı bir eleme yaşanacak. Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kaybetmişti? Survivor'ın bu haftaki eleme potasında kimler yer alıyor? İşte merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı....

Survivor 2017'de bu akşam kim elenecek?

Survivor'da bu akşam kimin eleneceği heyecanla bekleniyor. Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kazanmasıyla bu hafta eleme potasına Ünlüler takımından girenler oldu. Sabriye ve Furkan elenmek üzere söylendi. Bu akşam elemeye çıkacak diğer adaylar da belirlenecek ve en az SMS oyunu alan yarışmacı Survivor'a kim veda edecek. Diğer yandan adada gerginlikler de sürmeye devam ediyor.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor 2017’de büyük oylama sonrasında yapılan ilk konseyde elemeye kalan yarışmacılar belli oldu. Yarışmacıların oyları doğrultusunda haftanın eleme adayları Sabriye ve Furkan oldu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Survivor yarışmasında geçen hafta Kıbrıs’taki finale gidecekleri belirleyen son sms oylaması yapılmıştı. Survivor’da finale kadar artık bu oylama sonuçları geçerli olacak ve elenen isimler buna göre belirlenecek.

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kaybetti. 1-1’lik eşitlik sonrası final oyununa kalan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı. Ünlüler takımında kişisel dokunulmazlık sembolünü ise Adem kazandı.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi en çok yazılan Sabriye ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem ise ikinci eleme adayı olarak Furkan’ın adını söyledi.

Adem, Furkan’ın ismini Sabriye’nin isteğiyle söylediğini belirterek, “Sabriye’nin güvenliğini düşündüm ve onun da ricasıyla bu ismi söyledim. Hiçbir şekilde bir problemim yok kendisiyle. Sabriye’nin isteğiyle Furkan’ı söyledim” dedi.

Survivor’da böylece ilk eleme adayları ünlüler takımından Sabriye ve Furkan oldu. Salı akşamı yayınlanacak bölümde ise diğer eleme adayları yazılacak. Ve aynı akşam adaya veda eden isim belli olacak.