Gazete Vatan Logo

Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?

Şulemsi olarak bilinen Şule Türk isimli fenomen, Dilan Polat olayı sonrası sosyal medyada konuşulan isimlerden biri oldu. Eşi Yasin Türk ile birlikte bir süredir sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şulemsi lakaplı Şule Kayatürk’ün kariyeri, ne iş yaptığı, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Şulemsi kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Şulemsi (Şule Türk) ve eşi Yasin Türk hakkında merak edilenler…

Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?

Dilan Polat'ın arkadaşı olan Şulemsi lakaplı Şule Kayatürk, ihtişamlı yaşamıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Açık olan profilini, fazla tepki almaya başlayınca kapatan Şule Kayatürk, eşi Yasin Kayatürk ile birlikte yaşadığı hayata dair paylaşımlarla gündeme geldi. Peki, Şule Kayatürk yan Şulemsi kimdir? Şulemsi'nin eşi Yasin Kayatürk kimdir?

ŞULE KAYATÜRK (ŞULEMSİ) KİMDİR?

Şule Kayatürk, 1997 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Hızlı kilo verme sürecine dair tüyolara da sık sık yer veren Şule Kayatürk, Şulemsi ismini taşıyan güzellik merkezini işletiyor.

ŞULEMSİ'NİN EŞİ YASİN KAYATÜRK KİMDİR?

Şule Kayatürk'ün eşi Yasin Kayatürk de sosyal medya paylaşımlarında yer alması dolayısıyla merak edilen isimler arasında yer alıyor. Bir dönem ayrılık haberleri ile gündeme gelen çift, 7 ay önce birlikte söyledikleri bir şarkıya da klip çekmişlerdi.

Şule Kayatürk, Umre sırasında eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu.

2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da yer buluyor.

Güzellik merkezi dışında sosyal medya fenomeni de olan Şule Kayatürk, makyaj sanatçılığı ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda da faaliyet gösteriyor.

Haberin Devamı