Gazete Vatan Logo

Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli?

Şükrü Başdeğirmen AK Parti Isparta adayı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Isparta'dan Şükrü Başdeğirmen'i aday gösterdi. Isparta'dan aday olan Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında?

Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli?

Isparta Ak Parti 2024 Belediye Başkan adayı açıklandı. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda mevcut belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen yeniden belediye başkan adayı olarak gösterildi. Peki Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kimdir?

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN KİMDİR?

Şükrü Başdeğirmen 1962 yılında Isparta'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Isparta'da tamamlayan Şükrü Başdeğirmen, İşletme Fakültesi öğrenimini ve Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi'nde yapmıştır.

İnşaat, ticaret, gıda, hayvancılık ve enerji sektörleriyle iştigal etmekte olan Başdeğirmen; Belediye Meclis Üyeliği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclisi Üyeliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiştir. Şükrü Başdeğirmen, evli ve 2 çocuk babasıdır.