Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 6 Haziran Salı

Star TV’nin 6 Haziran Salı gününe ait yayın akışı günün erken saatlerinde haber programı ile başlıyor ve dizi tekrarları ile devam ediyor. Star kanalının akşam kuşağında ise en çok izlenen dram dizilerinden olan Anne dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Star TV'nin her bölümüyle izleyiciyi gözyaşına boğan dizisinde bu hafta ne olacak?

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 6 Haziran Salı

Star TV’nin 6 Haziran Salı gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Bugün programı ile başlıyor. Bu programda dünyanın ve Türkiye’nin nabzı tutuluyor, son gelişmeler aktarılıyor. Hemen ardından ise saat 08.30’da Beni Affet dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Saat 09.30’da ise magazin dünyasındaki ünlü isimlerle sohbet edilen Duymayan Kalmasın programı yayınlanacak. Ünlülerin hayatlarındaki son gelişmeleri bu programdan öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da ise İstanbullu Gelin dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek. Eğer geçmiş bölümlerini kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız bu saatte ekran başına! İstanbullu Gelin dizisinin ardından ise Beni Affet dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. En çok izlenen günlük dizilerden olan Beni Affet’te yine sular durulmuyor!

Saat 16.15’te ise en çok izlenen kadın programlarından olan Zuhal Topal’la yayınlanacak. Adayların ve taliplerinin bir araya geldiği programda yeni aileler kuruluyor. Saat 19.00’da ise Star Haber ile haber kuşağı başlıyor. Ülkemizde ve dünyada yaşanan son gelişmeler bu bülten ile size aktarılıyor.

Haberin Devamı

Star TV’nin bugünkü akşam kuşağında ise Anne dizisi yer alıyor. Bu hafta 31. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan dorukta! Cengiz’in, Zeynep ve Sinan’ı öldürme planı kusursuz işlerken bir anda tepe taklak olur fakat bunun sonucunda birilerinin hayatı son bulacaktır. Kime bir şey olacağı ise belli değildir.

Anne dizisinden hemen sonra ise saat 01.15’te Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi programı ekranlara gelecek. Bu program ile ramazan ayınız Kur’an-ı Kerim ile dolu dolu geçecek.