Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı

Star TV’nin 27 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Aramız Kalsın dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise Çarkıfelek programının yeni bölümü ile olacak. Ekranlardaki en eski programlardan olan Çarkıfelek’te yine birbirinden renkli yarışmacılar yer alacak. Star TV’nin 27 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı

Star TV’nin 27 Haziran Salı gününe ait yayın akışı 07.00’da Aramızda Kalsın isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da Aşka Tutsak dizisinin eski bölümlerinden birisi ile devam ediyor. 09.00’da ise Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ekranlara gelecek. Ülkemizde ait birçok lezzetin tarifini ve özelliklerini bu programdan öğrenebilirsiniz.

Star TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.15’te Hasret isimli yerli sinema filmi ekranlara gelecek. Bu film bir gazinoda şarkıcılık yapan kadın şarkıcı ile onun kemancısının arasındaki aşkı anlatıyor. 13.15’te ise eski dizilerden olan Yüksek sosyete dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

15.30’da İstanbullu Gelin dizisinin eski bölümlerinden birisi Star TV ekranlarına gelecek. 18.45’te Star Haber ile birlikte haber bülteni başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu saatte ekranlara getiriliyor.

Akşam kuşağında ise yeni başlayan Çarkıfelek programı yer alıyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile efsaneleşen programda yine kahkaha dolu dakikalar yayınlanacak. Yarışmacılar çarkı çevirecek ve kendilerine gelen puanlara göre harf söyleyecekler ve büyük ödül için yarışacaklar.

Haberin Devamı

22.00’da ise Takım: Mahalle Aşkına isimli yerli sinema filmi başlayacak. Başrollerinde Yağız Can Konyalı, Fırat Tanış ve Beyza Şekerci’nin yer aldığı film babasından kalan bir halı sahayı işleten Tufan ve kardeşi Turgay’ın hikâyesini konu alıyor. Diğer yandan ise halı sahayı yıkarak oraya gökdelen dikmek isteyen inşaat mafyası da işin içerisinde yer alıyor.

Bu sinema filminden sonra ise saat 01.45’te Çarkıfelek programının tekrar bölümü yayınlanacak. Ardından ise Aşka Tutsak dizisinin eski bölümü ekranlara gelecek.