Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Nisan Perşembe

Star TV’nin sevilen dizilerinden birisi olan Cesur ve Güzel dizisine ait fragmanlar yayınlandı. Yayın akışında Perşembe akşamları yer bulan dizinin bu haftaki 23. Bölümü de heyecanlı olacağa benziyor. Annesinin katilinin ölü olarak bulunmasından sonra tüm şüphelerin Cesur üzerinde toplanması işlerin karışmasına sebep olmuş gibi duruyor. Peki neler olacak? Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 20 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında! Yeni bölüm ile ilgili detaylar ise bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Nisan Perşembe

Cesur ve Güzel dizisinin 23. Bölümüne ait fragman yayınlandı. Yine heyecanlı başlayan fragmanda Cesur suçlu durumuna düşmüş gibi görünüyor. Cinayet haberi ile sarsılan çiftlikte neler olacak? 20 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan yeni bölüm de yine işler karışacağa benziyor. Cesur ve Sühan arasındaki gerginlik farklı bir hal alırken Cesur da şüpheli duruma düşüyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cesur’un annesinin katilinin ölü bulunması ile bütün şüpheler Cesur’a doğru çevrilmiştir. Sühan, Cesur’un cinayetle suçlandığını duyunca şaşkına döner. Tahsin Korludağ ise kızını Cesur’dan uzaklaştırabilmek için eline geçen bu şansı kullanmak ister.

Tahsin Korludağ kendisine yapılmış olan büyük ihanetin sonucunda hayatının ipini Rıza’nın ellerine teslim etmiş bir durumdadır. Rıza, amacına ulaşabilmek için herkesi kurban edebileceğini kanıtlamıştır ve bundan sonra yine acımasız planlar yapmaya devam eder.

Haberin Devamı

Korludağ Çiftliği cinayet haberi ile sarsılmış durumdadır ve Cahide de Hülya’dan kurtulmak için planlar yapmaya başlamıştır. En sonunda kendinin yanacağını bilmeden bir yangının fitilini ateşler ve neler olacağını beklemeye başlar.

Cesur polisten kaçınca bu durumu sonucunda olaylar bir çıkmaza girer. Şimdi karar verme sırası Sühan’dadır. Aşk ve adalet arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Cesur’sa adını temize çıkarabilmek için canını tehlikeye atmıştır ve Sühan cephesinden de hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur’un annesinin ölümünün ardındaki gizemi çözüp çözemeyeceği bilinmemektedir. Cesur’un kalbi sevdiği kadının dudaklarından dökülen kelimeler ile paramparça olmuştur. Sühan’sa bebeği için aşkında vazgeçmeyi göze almıştır ve bundaki en büyük bedelse Cesur’un gözlerinde gördüğü hayal kırıklığı olmuştur.

Tahsin Korludağ ile ilgili olan cinayet davasının ikinci duruşması hareketli geçmiştir. Ortaya yeni çıkmış olan deliller, Cesur ve Sühan’ı birlikte hareket etmeye itmiştir.

Haberin Devamı

Cahide ise evliliğini yeniden kazanabilmek için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır fakat bu sırada aldığı haber ile sarsılmıştır. Korludağ Çiftliğinde hayat daha da zorlaşacaktır. Sühan ve Cesur’un yan yana olması canlarını yaksa da delilin arkasından birlikte hareket etmektedirler.

Yeni bölüm ve daha fazlası 20 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!