Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Temmuz Cumartesi

Star TV’nin 15 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kaçak Gelinler dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve gün boyu eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Çarkıfelek isimli yarışma programının yeni bölümü ekranlarda olacak. Star TV’nin 15 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 15 Temmuz Cumartesi

Star TV’nin 15 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 05.20’da Kaçak Gelinler dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Kaçak Gelinler dizisi düğünden kaçan 3 genç kızın yeni hayatlarında yaşadıkları komik olayları konu alıyor. Ardından ise İki Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi Star TV ekranlarına gelecek.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da hafta sonunun en çok izlenen magazin programlarından olan Star Life Star TV ekranlarına gelecek. Yaz ayı geldiğinden dolayı tatile giden ünlülerin haberlerini, magazin dünyasındaki son gelişmeleri ve daha birçok haberi bu programdan öğrenebilirsiniz. Magazin programından sonra ise Yüksek Sosyete dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Star TV ekranlarında olacak. Bu dizi, zengin kız ve fakir oğlan aşk hikâyesini konu alıyor. İki genç aslında hayatta bulundukları yerlerden hoşnut değiller. Birinin hayatı diğerini hayali olurken bir gün yolları kesişiyor ve yeni hayatları başlıyor.

14.00’da yerli bir dizinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. 18.45’te ise Star Haber ile birlikte haber kuşağı yayınlanacak. Bugün dünyada ve ülkemizde meydana gelmiş olan ayrıntıları, görüntüleri ile birlikte bu haber bülteninden aktarılacak.

Haberin Devamı

15 Temmuz’un akşam kuşağında ise Çarkıfelek isimli yarışma programı yer alıyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile birlikte eğlence ve kahkahayla dolan programda yine renkli ve komik anlar yaşanacak gibi görünüyor. Programın sonunda ise bir kişi finale kalacak ve büyük ödülü alabilmek için çarkı çevirecek. Uzun senelerden beri ekranlarımızın vazgeçilmezi olan Çarkıfelek programı yeni sezonu ile birlikte daha da renkli bir hal aldı.

Çarkıfelek yarışmasından sonra ise yerli bir dizinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek.